Bagaikan SUPERSTAR! Kalah YB!

4 Mar
Salam buat teman,

Pagi² lagi sudah ada yang marah² Pojie siap mengugut untuk membuat petisen menggesa Pojie update entri berkaitan dengan gathering yang lalu. Oklah, Pojie tipu. Hahaha. Tapi Pojie berkata benar part orang menggesa update entri tuh, cuma tidaklah sampai nak buat petisen segala. Huhu. Yela, orang lain semua dah update, Pojie jer terkial². Bukan apa uols, Pojie memang agak kebizian lately. Oh, tak percaya eh? Ini buktinya!

Kau tak gila tengok pin up notes berlambak atas kalendar?

Ha, amacam percaya tak? Itu antara yang dah confirm. Yang dalam perbincangan/ pertimbangan, yang dalam organiser nih tak tempek semua. Kao mampoo hidup macam superstar, show sana sini. YB pun kalah tau! Perlu ker Pojie list down kan perancangan² itu? Tak perlulah kan! Ada yang boleh share, Pojie akan share dan invite join sama. Sepanjang minggu ni, Pojie nak stay after office hour nak update blog pun tak sempat sekarang. Kawan² masing² ajak jumpa la, dinner sama² la since ada di antara mereka yang mengetahui kesempitan masa Pojie untuk berlibur dan berhibur bersama teman², jadi mereka siap² dah book Pojie at least 3 days in advance.

Bukan itu saja, lagi² lepas buat bisnes ni, setiap hari ada apointmen sama klien dan prospek dan Pojie menetapkan selepas pukul 10 malam. Discussion pulak kadang² berlanjutan sampai pukul 2 pagi. Balik rumah, siap² nak beradu dalam pukul 3 pagi. Pukul 6 pagi dah siap² bangun bersolat dan pergi kerja. Begitulah rutin Pojie seharian. Penat memang penat. Tapi jagan risau, sambil² buat kerja Pojie curi² masa untuk update entri yang ringkas² setiap hari semoga kalian tidak ternanti-nanti. Agar trafik tak menjunam lagi macam dulu. Hehehe. Cuma entri yang panjang, Pojie akan update masa hujung minggu ok? Sayang semua. Thanks kerana memahami🙂

Love,

7 Respons to “Bagaikan SUPERSTAR! Kalah YB!”

  1. Hazzy Ishak Mac 4, 2010 pada 4:27 am #

    busynye orang tu…makan jangan lupatetap no 1

  2. sI tEDI Mac 4, 2010 pada 4:32 am #

    amboi kalendar muka sendiri…!! mengancam yuu

  3. Mawar_berduri Mac 4, 2010 pada 5:43 am #

    wah….btol lah poojie..banyaknya..kalah YB..huhuh

  4. Hezesuze Mac 4, 2010 pada 7:48 am #

    owh bizi ye…padanler nmpak kurus skrg nie…keje2 gak kesihatan kene jaga tau…huhu

  5. Epul Azimi Mac 4, 2010 pada 12:58 pm #

    bizi ye Datuk…hehehe

  6. rizal jabai Mac 5, 2010 pada 12:34 am #

    bz sgt tan sri nih…gaji la sorg assistant…minimum gaji 3k..ok?

  7. H.R PuTeRa YuSoFF Mac 5, 2010 pada 3:27 am #

    nnt jai temankan YB melawat kawasan agar undi tak beralih arah. hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: