Buat Mereka Yang Ku Sayang…

5 Mac
Salam buat teman²,

Hari ini Pojie ada sedikit urusan, terpaksa ambil halfday. Selain tuh juga Pojie berhajat untuk menemui beberapa teman petang ini. Lebih² lagi seorang teman yang Pojie rindu sangat. Teman yang comel yang payah gila nak jumpa. Padahal dengan orang lain senang jer Pojie jumpa, dia pun sama. Tak tau lah kan apa masalah bila kami berdua nak jumpa, ada jer hal. Hehehe. Pojie berhajat untuk menyerahkan ini sempena harijadi beliau yang baru berlalu…

buat si dia yang comel ini…

Apa isinya. Biarlah rahsia. Cewah! Biasa² jer. Yang pasti Pojie terkejar² mencari hadiah sebab masa lunch nak habis semalam. Hope beliau sudilah menerima pemberian ikhlas dari Pojie nih. Miss you Nemo!

Oh, ya! Tidak dilupakan adik sayang Pojie di Muar, hari ni birthday dia pulak!

So Syafiq, hadiah nanti Along bagi masa balik kampung nanti yer. Tak pun uti sekolah meh la datang sini Along belanja jalan² gi Genting dan Aquaria mau??! Study rajin² sampai pandai, dapat masuk U ok! Along sayang Syafiq!

Love,

9 Respons to “Buat Mereka Yang Ku Sayang…”

  1. Hazzy Ishak Mac 5, 2010 pada 4:16 am #

    kasi duit je along…haha

  2. ~fakta dan auta c setan~ Mac 5, 2010 pada 4:19 am #

    besdei udalolli nanti, beliau mintak banglo sebijik. klo nak bagi lebey pon xpe

  3. syaf Mac 5, 2010 pada 4:32 am #

    say happy besday kat nemo untuk kau yerhehe appy besday gak kat adik kaw yg cute itew….abang syaf pon sayang syafiq gak…lareeeeekkk

  4. ita cutevirus Mac 5, 2010 pada 4:35 am #

    along… along… adik pon nak hadiah jugak… besday adik baru je lepas…hehehehhe….:p

  5. Aus MeLankoLik Mac 5, 2010 pada 5:08 am #

    kau memang abang yg baik..kekeke..apepun , selamat hari jadi la..kat si comel dan si adik..hahah..

  6. sI tEDI Mac 5, 2010 pada 5:12 am #

    comel hadiah tu!

  7. Hezesuze Mac 5, 2010 pada 5:27 am #

    ooo buffday nemo rupenye…HEPI BUFFDAY NEMO & SYAFIQ…wah hensem ye syafiq tu…ahaks!

  8. i'm shin... i'm inesen Mac 5, 2010 pada 6:30 am #

    nak ikot pi genting!!! nak kek! nak ayam goreng….!! nak nak nak… nak ucap hepi besday gak kat dua org tu.. ngee~

  9. cik Nemo Mac 31, 2011 pada 4:44 pm #

    nemo? ehem.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: