Jumpa Terjumpa di Sana!

5 Mar
Hola!

Ini entri kedua Pojie pada hari ini. Gigih kan. Alah short entry jer lagipun. Maaf buat teman² yang masih menantikan entri pasal minggu lepas. Sabar yer. Maaf juga buat penerjah² blog Pojie (penerjah katanyer!) dan teman² yang lain, Pojie masih belum punya kesempatan untuk menerjah kalian kembali apatah lagi membaca entri terbaru dan mengomen². InsyAllah esok Pojie kerja, dan tak banyak kerja, Pojie akan cuba sebaik mungkin utk melangsaikan “hutang²” Pojie itu yer. Apa² pun terima kasih banyak² buat kalian kerana memahami.

Apa² pun malam tadi Pojie gembira akhirnya bertemu juga dengan seorang teman blogger dari Kuala Terengganu; Mie. Gigih ni turun KL sebab nak jumpa Pojie dan teman² baik dia di sini. Terharu sangat. Kami berjumpa di KLSentral lepas Pojie habis kerja dan kami bergegas ke UIA untuk melihat show Ummati di sana. Khabarnya seorang bloggertari buat show; Am. Alahai cute jer dia, kecik orangnya. Amik pic tetap dengan signature pose dia – PEACE! Tapi bila menari zapin, meletop!


Dari kiri; Am, Pojie dan Mie

Pulang ke rumah Pojie dengan Mie berborak sambil tengok TV dan online. Hujung² tido lambat masing² dan pagi ni mengantuk. Hahaha! Petang nih insyAllah pas jumpa Nemo, Pojie bersama² dengan Mie akan pergi ke ASWARA. Oh, mungkin bukan Pojie berdua saja, tetapi ada beberapa lagi teman akan turut serta menyaksikan show Main Zapin kat sana. Ia akan berlangsung selama 3 malam berturut² dari malam ini sampai Ahad malam. Pukul 8pm. Jom kawan²! Ada yang pergi, kita akan jumpa terjumpa di sana, jangan malu untuk menegur Pojie yer🙂

Love,

7 Respons to “Jumpa Terjumpa di Sana!”

  1. syaf Mac 5, 2010 pada 7:35 am #

    si arm ni aku kenal kot dulu…rajin bace blog die ngan fb die…tapi sebab die x pernah menerjah daku & mengomen aku, aku cam x interested jerk nk membacer…mungin beliau tidak gemar akan aku…hahahahah>>>Jangan pulak>>>>>>>Ko ngandu………dekat dier…>>>>Banyak nyer space aku pakai……….pojie mintak maaf????sajer jerk nk meroyan kat sni(Penat x??lalalal…BYe :p

  2. Hazzy Ishak Mac 5, 2010 pada 8:05 am #

    nak jumpa pojie gak

  3. Aus MeLankoLik Mac 5, 2010 pada 8:54 am #

    hahaha,selamat berzapin..haha

  4. joegrimjow Mac 5, 2010 pada 9:15 am #

    penat nak scroll baru bleh komenhahapojieada bakat dalam dikir barat?

  5. Hezesuze Mac 5, 2010 pada 10:07 am #

    aduh!! syaf yg sengal….gegeh akka duk tekan scroll jek…muhahaha

  6. i'm shin... i'm inesen Mac 5, 2010 pada 12:26 pm #

    pojie.. tolong kenenkan am utk shin ek huhuhu

  7. mohdikram Mac 7, 2010 pada 9:53 am #

    syaf..ish.ada la.haha.ada bc blog kamo. cuma tak tinggal kn bukti pernah melawat.hhuuhuhbtw, pojie..thnxx datang dat nyte.sgt terharu okeh. damn!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: