PoJiePooH Ada SPAM???

7 Mar
Salam buat teman,

Semalam Pojie telah dikejutkan dengan 1 mesej di chatbox PoJiePooH ini dari seseorang yang tidak bernama…

Oh, Encik Guest, terima kasih banyak² tolong Pojie alaert dengan masalah ini. Pojie sendiri pun tak perasan akan permasalahan ini. Ada ker yang mengalami perkara yang sama? Sebab Pojie ingatkan itu normal. Kalau Encik Guest berhati mulia, adalah baik kiranya tuan meninggalkan jejak berserta link blog/ email di chatbox itu, untuk memudahkan Pojie mengetahui penyelesaiannya, baru nampak teguran itu ikhlas (bukan dianggap kritikan). Erm, ada sesiapa yang tahu menyelesaikan masalah ini. Share la sama Pojie yer.

Terima Kasih Banyak² (‘_’)V

Love,

6 Respons to “PoJiePooH Ada SPAM???”

  1. FarhanaDr Mac 7, 2010 pada 4:08 am #

    Pojie, widget yg kaler hijau untuk tengok visitors dtang dari mane dan bape ramai online namanye widgeo tu yg mnyebabkan selalu kuar pop-up tu.. Heehee.. Kalau buang widget tu, takde daa.. Ngeee..🙂

  2. Mr.Homosapiensz Mac 7, 2010 pada 8:04 am #

    ye la..yg widgeo tu kot dikatakn SPAM….kuar je pop-up bila nk komen…..

  3. syaf Mac 7, 2010 pada 8:10 am #

    ku x taw

  4. Monkey D Luffy Mac 7, 2010 pada 11:16 am #

    aahwidgeo tu. banyak blog ada tu

  5. Hazzy Ishak Mac 8, 2010 pada 4:43 am #

    tu lah nak buang gak lah…huhu

  6. ellis suriyani Mac 12, 2010 pada 6:57 am #

    hehe..name i pon de lam entry neh..🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: