Oh, kutuk blog Pojie warna merah SAKIT MATA eh…

13 Mar

Hah, nah sekarang terimalah warna² alam dari PoJiePooH.. Warna hijau. Warna kedamaian, warna pengubat rindu.. Ada juga yang berkata, warna cemburu.. Opps, no komen! Tapi Pojie mahukan komen anda..
Dengan tema yang baru, PoJiePooH; Satu-satunya…
Ok tak tema kali ini? Oleh sebab Pojie adalah seorang blogger Melayu yang menggunakan 95% bahasa Melayu sebagai medium PoJiePooH, maka idea asal “PoJiePooH; The One and Only” ditukarkan kepada “PoJiePooH; Satu-satunya“. Nak letak “PoJiePooH; Satu dalam Seribu” pun tak boleh juga sebab mana ada lagi orang nama nih selain Pojie. Cuba la google kalau tak percaya. Muahaha, **tarik muka riak! Dengan tagline yang agak sempoi, ok tak?

Eh, ada yang cemburu dengan kehijauan ini? Jangan cemburu buta, cucuk mata kang! Kalian boleh [KLIK] kalau nak tau lebih lanjut. Boleh godeh² sampai berbuih; bak kata Melz. Boleh design blog sendiri beb! So, lepas ini sementara nak tunggu design dari Mr Web Designer tuh, selalu² la Pojie akan menukar² layout mengikut mood dan kesesuaian agar kalian pembaca² tercinta tidak bosan dan jemu. Ngehehe..
Yer, klik di sana untuk edit layout yer!


 
 Love,

9 Respons to “Oh, kutuk blog Pojie warna merah SAKIT MATA eh…”

  1. momguess Mac 13, 2010 pada 12:35 pm #

    yang!!!!segar mata akk ko ni dikku lihat hijau

  2. Mr.Homosapiensz Mac 13, 2010 pada 12:55 pm #

    ooooo…xtau lak wujun benda tu kat layouts setting…kena tukar blogger draft la….anyway, tenang jer mata memandang..hihi

  3. Sendra Mac 13, 2010 pada 1:25 pm #

    wahh…beza terus..memang lainlah dari yang dulu..yang ni nampak sangat hijau..hahha..owh kira lepas ni nak rajin tukart2 layoutlah ehh??hahah

  4. Epul Azimi Mac 13, 2010 pada 4:44 pm #

    cantik gk pakai warne ijau ni…

  5. miss lolly a.k.a luvfareda Mac 13, 2010 pada 7:03 pm #

    WAH.ijau. xlame ag akan ada rama2 bertebangan kat page kamoo neh~

  6. Aus MeLankoLik Mac 13, 2010 pada 9:18 pm #

    wow , pojie mesra flora dan faunahahaha..selamat datang ke alam bumi

  7. Adam Mac 13, 2010 pada 9:49 pm #

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…… sejuk nya mata

  8. Remy.com Mac 13, 2010 pada 11:26 pm #

    nak wat Remy.com satu satunya, ok x?

  9. Hezesuze Mac 14, 2010 pada 10:33 am #

    wah! cantik2 new layout nie…sejuk mata memandang….mihahahapsttt…try wat kan tuk akak bleh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: