Bila Gomen Sibuk Nak Online!

16 Mac

Alahai macam mana ni kawan².. Setelah KPLI, now Pojie ingin mencuba nasib untuk apply DPLI pulak. Tapi kan since Pojie beli pin no dia kat BSN, sampai sekarang Pojie masih tak boleh nak apply. Macam mana nih? Dah la hari nih last day! 


Tak ker kamu hangen kalau terpaksa mengulang step dia atas tetapi dia boleh keluar error bodoh macam tu? Sekali dua tak mengapa, tetapi berkali². Buta sangat ker mata aku nih sampai dah tak reti nak masukkan “capctha” dengan betul? Last week dapat buat 1 page, dia kembali ke page asal, then key in balik details² tuh semua. Cam lahanat kan!!

Itulah, gomen. Serba serbi lembap! Service lembap, wajah pegawai² dan kerani cabuk cam spender lembap, la nih kunun² nak advance jugak la buat application online segala, lembap jugak aku tengok! Server dia orang tua² yang jaga ker? Tahun bila nih? Tatkala call talian dia yang “hubungi kami”, umpama main basket ball, main pas² line, hujung² hang up, kannn!!! Naik hantu betul aku.

Anyone can advise me? Ada yang suruh try tengah² malam or pagi² buta. Sama jer sengal dia! Hai, lah! Bila orang cakap oang² gomen serta service cam siput, mau melenting. 
Lu pikir la sendiri!!!

Love,


10 Respons to “Bila Gomen Sibuk Nak Online!”

  1. Hazzy Ishak Mac 16, 2010 pada 5:29 am #

    ops!terasa ni pojie…minta ampun cepat!hahaha

  2. Fairuz Selamat Mac 16, 2010 pada 6:32 am #

    terasa gak..huwaaaaaa..esok ku usulkan ke bahagian teknologi maklumat di jabatanku.. huhuh

  3. Aini Mac 16, 2010 pada 7:54 am #

    tapi tetap jua mahu kije gomen..hehe =)

  4. ||| PöJìé PööH ||| Mac 16, 2010 pada 8:19 am #

    I tak hadap sgt nak kije gomen!I hanya berminat utk mendidik anak bangsa..That is my dream since i was a kid..

  5. Mr.Homosapiensz Mac 16, 2010 pada 9:03 am #

    mal pun pernh 2 kali isi captcha tu…tp nasib baik dah ok skit….nk pos lak yg dpli…..

  6. Meh Mac 16, 2010 pada 9:42 am #

    ouchhhhhh pojie. aku terasa dong. bab spender lembab tu. hahahaha.

  7. Fauzzan Helmy Anuar Mac 16, 2010 pada 10:27 am #

    Pojie, sabar ok…Pe kate g je kementerian yang berkenaanMaybe ley membantuSiannye…Dah la bersusah payah spend duit beli no pin semua tuSabar n cuba dulu…

  8. hunadya Mac 16, 2010 pada 3:29 pm #

    terase ok pojie..even aku badan berkanun..

  9. b.O.n.d.a Mac 17, 2010 pada 2:22 am #

    server lembab sebab banyak hit kOttapi tang sambung2 call tu yang sakit ati tu..akak yg keje gOmen ni pun kadang menyirap bila dalam kampeni sdr main pass pass nak cakap ngan saper, ni kan Orng luar..adehhh..letih!

  10. mohdikram Mac 17, 2010 pada 9:24 am #

    tersedak jap am.aish.private xley sama kn ngn gomenkte tgok jumlah customer diantara private dan gomen. for sure, gomen yg byk kemain kn..so, tu punca2nyew.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: