Lady Gaga Menggila Bersama Beyonce Dalam TELEPHONE!

17 Mar

Oklah, tengah² ketandusan idea untuk update entri amanah seorang teman ini, mari Pojie share dengan kalian klip video terbaru dari Lady Gaga. Kalau semalam Amarah dari CTKD, sekarang Telephone dari LGHB (Lady Gaga dan Honey B; Beyonce). Amacam, cukup gila tak bagi anda? Sangat gila, but I still like it! So, enjoy!!!

Love,

5 Respons to “Lady Gaga Menggila Bersama Beyonce Dalam TELEPHONE!”

  1. Natasha Mac 17, 2010 pada 2:57 pm #

    arghhhhhhhhhhhh pic maksiat!!!! maksiat!!!! argggggggggg..hahahahaha

  2. iyllienaz Mac 17, 2010 pada 3:24 pm #

    haha..tengah gila lagu ni jugak..

  3. Hazzy Ishak Mac 18, 2010 pada 12:25 am #

    tgk byk kaliskg pun tgk lg hahaha…very sexxxaaayyyy

  4. enyheartsdiamond Mac 18, 2010 pada 3:02 am #

    sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagu n vc ini :p

  5. Sendra Mac 18, 2010 pada 9:27 am #

    saya suka tengok lady gaga hanya menampal salotape pada nipplenya…*jujur kan*

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: