I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

18 Mar
Ahaa.. Jika blogger lain sudah siap entri khas pasal Projek 400 mereka. Tak sudah² soksek² pasal Gatsby Deodorant Street Fair. Berhajat pula untuk menyertai acara terbesar blogger ini, untuk medapatkan insentif RM50. Malah tidak ketinggalan, Kak Tash boleh berbangga dengan respon yang diterima dari Nuffnang, heyyy, Pojie tak heran la! Pojie pun ada dapat jemputan tau. Hello.. Siapa tak kenal blogger paling comel yang tak meletop nih??! So, Mr. Nuffnang, I’m coming!!! Tapi bagi yang tak tahu, kalian tahu ker apa yang sedang kami bersiap nih? Ahaa.. Ini dia!

Alkisahnya, Gatsby Deodorant kelak melangsungkan ‘Street Fair’ besar²an pada di ruang legar ground floor Berjaya Timesquare, pada 17 April 2010 (6 hari selepas birthday Pojie ya kawan²). Ia akan berlangsung dari pukul 10 pagi hinggalah 5 petang. Aktivitinya kawan² usahlah dicakap, banyak tau! Antaranya seperti membaling getah dan bergusti sumo. Itu sebahagiannya saja, lom lain² lagi. Kalau nak tahu, meh la kita beramai² datang ke sana. Mana tau ada antara kalain yang nak tengok Pojie bersumo nanti, hahah!

Kalau ada aktiviti² meriah seumpama itu, pastinya ada hadiah bukan? Hadiahnya hebat² belaka malah setiap penyertaan kawan² akan layak menyertai cabutan bertuah. Mana tau rezeki anda semua untuk memenangi komputer ker, handphone ker, gadget² ker dan juga baucar tunai yang berjumlah lebih dari RM 15,000. Aiyooo, banyak tuh! Nak join Pojie tak? Kalau nak jom la!

Tak tahu macam mana nak ke sana? Alahai, pergi jer naik cab cakap nak pergi Timesquare. Kalau cab mahal, sebagai alternatif kalian boleh naik Monorail dan turun kat Stesen Imbi. Murah pun murah. Senang bukan? Tak payah pening² kepala. Kalau mau drive sendiri, boleh la lihat peta macam kat bawah nih. Peta ihsan dari Berjaya Timesquare. Hehehe..

Apa² pun, bagi kalian yang mahukan informasi yang lebih lanjut, boleh juga layari www.gatsby.com.my/streetfair, nescaya anda akan lebih teruja untuk menyertainya.

Jumpa di sana!!!

Love,

6 Respons to “I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”

  1. Sendra Mac 18, 2010 pada 3:21 pm #

    yaaa!!jumpa disana tw pojie!

  2. pensel kontot Mac 18, 2010 pada 3:31 pm #

    ala mcm nak pegi tp tgh final la plak

  3. Eyriqazz Mac 18, 2010 pada 3:42 pm #

    jumpa di sana ya

  4. Jogger Mac 18, 2010 pada 5:05 pm #

    cedey sbb x dpt invitation… huk2

  5. sayalahfaizul Mac 18, 2010 pada 8:44 pm #

    pojie… sayalahfaizul pun ikut… jumpe sana nanti ye… ape2 add ym sayalahfaizul k… zulmontel_kemamang

  6. Natasha Mac 21, 2010 pada 5:42 am #

    arghhhh nama ku telah di backlinks…hukhukhuk…macih..macih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: