Away to Terengganu… Horey!!!

24 Mar
Hola readers,

Pojie will be away from tonight till Sunday and will be back on next Monday. I’m going for a vacation (cum research) trip to Terengganu. Gonna miss me? Just leave your comment and say “I Miss You” in my chatbox ok, hehehe (bluekkk ;p). Nak pusing² 1 KT, pekena sotong goreng tepung dan keropok lekor, anyone wanna join me? Haha!

Kalau ada entri yang keluar esok lusa, percayalah bahawa ia entri dari Pojie, cuma sudah di set untuk autopublish. Maaflah yer, kat sana sure Pojie tiada masa untuk online dan yang pasti, tiada wifi mahupun line broadband! Huhu.. Okla, got to go now, wish my safety, you guys jaga diri tau!

Mmuuaahhh!!!

Love,

7 Respons to “Away to Terengganu… Horey!!!”

  1. Adam Mac 24, 2010 pada 10:24 am #

    MUAH!!!!!!!

  2. sI tEDI Mac 24, 2010 pada 10:52 am #

    TQ pojie sbb kenalkan OB.Macam mana nak tuko gambar kat situ ek pojie?

  3. CikLilyPutih Mac 24, 2010 pada 11:33 am #

    bestnya kepok lekor lah

  4. Mr.Homosapiensz Mac 24, 2010 pada 2:13 pm #

    kalau nak wifi pun gi jer area bandar k.trg…banyak wifi…pilih je spot memana…..

  5. i'm shin... i'm inesen Mac 24, 2010 pada 2:14 pm #

    nk kopok leko 3 inci ek.. shin nak 3 batang..

  6. Hazzy Ishak Mac 25, 2010 pada 2:01 am #

    nak pesan kopok lekor 3 kati

  7. Natasha Mac 25, 2010 pada 2:05 am #

    rindunya nak balik terengganu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: