GengBlogger Meragam Lagi, OzBloggers Penyelesaiannya!

24 Mar

Huh, sakit jiwa bila GengBlogger sekali lagi digodam (mengikut khabar dari angin). Kenapalah tak sudah² orang mahu khianat kerja mulia orang lain. Dan bukan itu saja, malah menyusahkan blogger² yang lain. Harap pihak admin dapat menyelesaikan masalah dengan segera. Pojie pun dah ‘remove’ kan GB banner untuk avoid ‘popup’ yang bukan²..

Buat sementara waktu nih Pojie galakkan kawan² gunakan OzBloggers untuk ping blog kawan². Ia merupakan website dari Australia. Ramai blogger Malaysia dah join sini. Apa² pun, teruskan berkarya dan usaha kalian dalam menyalurkan maklumat, berkongsi rasa dan informasi kepada dunia.

Salam buat dunia!!!

Love,

8 Respons to “GengBlogger Meragam Lagi, OzBloggers Penyelesaiannya!”

  1. Hazzy Ishak Mac 24, 2010 pada 2:09 am #

    siapalah yang khianat sgt tu…nak je lempang laju2jom terjah ozbloggers plak

  2. H.R PuTeRa YuSoFF Mac 24, 2010 pada 4:06 am #

    tampo je laju2… khinat ne senang je…. sumbat muka dia dlm jamban. pastu pam

  3. ellis suriyani Mac 24, 2010 pada 4:12 am #

    tu la..ish..smpai arini x leh bukak GB…

  4. CikLilyPutih Mac 24, 2010 pada 5:04 am #

    OzBlogger? i'll try

  5. enyheartsdiamond Mac 24, 2010 pada 5:45 am #

    patot taley masuk..tension saya!

  6. FCUKZBLOG Mac 24, 2010 pada 5:59 am #

    ya saya dah join ozbloggers.com.bertambah juga sumber traffik untuk para blogger,boleh tahan juga traffik dari sana.apalagi blogger,jom serbu ozbloggers.com,he he he.

  7. Jogger Mac 24, 2010 pada 6:46 am #

    alternatif yg baru….

  8. ita cutevirus Mac 24, 2010 pada 6:59 am #

    bagus pojie… good info..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: