Terima Kasih Nuffnang, Terima Kasih ChurpChurp!

26 Mar
Alahai kecoh la lu mamat.. Lu orang ingat lu orang jer akan pergi ke Gatsby Deodorant Street Fair dengan jemputan khas dair Nuffnang? Gua pun ada la, cuma gua malas nak kecoh². Tapi since semua nak kecoh², gua pun tumpang kecoh la sekaki, nah tengok buktinya! Terima kasih Nuffnang atas jemputan anda..

Ohoo, tidak dilupakan ucapan terima kasih tidak terhingga dari gua buat ChurpChurp! Sebab for the very 1st time since gua join Twitter dan ChurpChurp untuk menambah duit poket berlubang gua nih, gua sudah dapat 1 task dari ChurpChurp untuk Guessjeans. Harap² approve la yer. Pojie tengok Kak Farenova pun dah approve n publish dah ChurpChurp dia melalui Twitter. Berapa dapat ek kak? Share sket!

Rezeki gua MASYUK!!!

Love,

7 Respons to “Terima Kasih Nuffnang, Terima Kasih ChurpChurp!”

  1. Fauzzan Helmy Anuar Mac 26, 2010 pada 2:54 am #

    Mie dah buat semua yang Pojie nakBeres!!!=)

  2. ellis suriyani Mac 26, 2010 pada 2:56 am #

    wahh..jupe kat gatsby nanti..elis pon dpt..

  3. CikLilyPutih Mac 26, 2010 pada 4:03 am #

    jumpe nanti 17hb, pki baju pepel boleh?

  4. intanurulfateha (◡‿◡✿) Mac 26, 2010 pada 5:05 am #

    .da mls nk buat churp churp tuu.byk task terbengkalai ;D

  5. Eyriqazz Mac 26, 2010 pada 11:46 am #

    tahniah..teruskan usaha

  6. Jogger Mac 26, 2010 pada 1:28 pm #

    terbaik wokkk…. banjer jogger bley?

  7. Adam Mac 26, 2010 pada 7:33 pm #

    ahhaaa…. tetap voucher utk shopping bagai~~~ chaiyok2~~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: