Menyampah! Selalu jadi macam nih!

5 Apr
Alahai, tengah duduk² lepas kerja sementara tunggu hujan teduh untuk balik rumah, Pojie tergerak hati untuk singgah ke Portal Rasmi SPA. Dan dengan tidak semena² jantung Pojie nak gugur, sebab apa? Sebab nih;
Klik untuk pembesaran.

Damn! 10hb jatuh pada anniversary parents Pojie dan dah rancang untuk balik ke Muar. Selalu macam ni tau ada jer halangan. Memang tiada rezeki lagi untuk Pojie. Sabar jela kan. By the way, Pojie akan pulang ke Muar bersama² dengan Fir dan Aizoul. Kami akan menghadiri majlis perkahwinan Kak Mas di Melaka nanti. Selain itu Pojie akan menyambut double celebration bersama insan² tercinta Pojie, my birthday and parents anniversary.

Horayyy!!!
Love,

7 Respons to “Menyampah! Selalu jadi macam nih!”

  1. atty April 5, 2010 pada 12:29 pm #

    kty doakan semoga pojie berjaya dalam exam tu nanti.amin

  2. i'm shin... i'm inesen April 5, 2010 pada 2:00 pm #

    abang pojie… bila besday abang pojie ek…

  3. ~sall April 5, 2010 pada 5:54 pm #

    sall pun sama akan doakan semoga pojie berjaya dalam exam tu. Jgn sedih2 k..

  4. Hazzy Ishak April 6, 2010 pada 12:43 am #

    fuyyyooo ptd tu

  5. Hezesuze April 6, 2010 pada 2:41 am #

    gi melaka?? sape kawin?? huhu

  6. mohdikram April 6, 2010 pada 4:46 am #

    gudluck.sama2.berkhidmat utk negara. (rasa ko jd org gomen cane plak.) sambil gelak jaat.hahah.

  7. @juera April 6, 2010 pada 7:14 am #

    gd luck 4 ur exam..klu lulus dpt jd PTD tuuu..^_^

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: