Puas ku menanti, kini kau tiba!

6 Apr
Hola!

Pojie sangat gumbira hari ini, sebab apa? Sebab Pojie berbau sangat wangi sepanjang hari dengan haruman dari Taman Rahsia. Dan yang pasti sesiapa yang terbau haruman Pojie ini akan terkena dengan sumpahan cinta. Jaga²! Pojie import dari jauh yer, berkurun sampai beriya menanti dan akhirnya tiba ke dalam tangan Pojie. Ada yang cakap duit lah, logo la, bukan². Inilah dia;

Love Spell, dari koleksi Secret Garden, Victoria’s Secret.

Hah, Victoria’s Secret? Korang dah start fikir bukan²! Bukan lingerie jer yang mereka jual ok, ada beauty produk juga dan inilah yang Pojie beli. Jangan ditanya kenapa Pojie memilih haruman ini, apa yang pasti, Pojie betul² sudah terkena love spell dia semenjak diperkenalkan sama kawan ofis setahun yang dulu.

I spelt by this Love Spell.

Since tiada dijual di Malaysia, dan ada sepupu Pojie pulak sambung study di sana, Pojie kirim kat dia apa lagi. Harganya murah² ok, tetapi termasuk dengan postage segala jadi double, sama jer. Dah la lambat. Xmau la nk order dengan cousin lagi, order kat sini lagi senang kot. Dan Pojie tidak melupakan insan kesayangan Pojie, Pojie akan hadiahkan kepada beliau sempena anniversary nanti. Apa isinya? Rahsia…

Hadiah buat yang tercinta!

I’m smelling GOOD!

Love,

10 Respons to “Puas ku menanti, kini kau tiba!”

  1. Alynn Notnot April 6, 2010 pada 8:35 am #

    waaaah! ada perfume baru!

  2. i'm shin... i'm inesen April 6, 2010 pada 8:37 am #

    shin nak jugakkkkkkkkkkk.. tp xmo yak ni.. feminin sgt.. agagaga… shin nak Paco Rabbne Black XS -Rose.. pompuan nyer k.. ngan Hypnose Lancome.. pompuan nye gak… yeah yeah.. pojie baikkkkkk!

  3. syaf April 6, 2010 pada 9:18 am #

    wooo untuk ku x de ke

  4. Hazzy Ishak April 6, 2010 pada 9:33 am #

    nak jugakkkkkkmeh satu

  5. Rinie April 6, 2010 pada 9:37 am #

    jeles!!!!

  6. intanurulfateha (◡‿◡✿) April 6, 2010 pada 4:37 pm #

    .x mmpu nak beli T_______T.juz pakai product estebel jerr ;p

  7. Aus MeLankoLik April 6, 2010 pada 5:07 pm #

    Hahahahak , agak2 kalau cm aku jenis x mandi pagi boleh wangi x ? hahahahak

  8. Hezesuze April 7, 2010 pada 3:27 am #

    alaaa akak suke yg kaler pink tu..sedappp baunye…ahaks!nk jugak….huhu

  9. x-po April 7, 2010 pada 10:00 am #

    utk aku xda ke bro? hikhik

  10. nietha April 8, 2010 pada 3:19 am #

    duh senangnya yang dikirimin hadiah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: