Dah la HARAM, bertambah HARAM. Masih mahu???

7 Apr
Salam teman²..

Maaf kebelakangan nih Pojie agak down dan stres. Malah mood untuk berblogging semakin menurun. Shit! Need to find a vitamin to boost up this mood! Anyone got the vitamin? Urrgghh!!

Okla lupakan sekejap about myslef, just nak sharing sedikit info yang pojie perolehi dari FaceBook, mengenai MEROKOK. Pojie pernah berkata bahawa Pojie tak nak merokok sebab sah² la merokok tuh membahayakan kesihatan. Dan bukan itu sahaja, malah ia memang haram sebab membahayakan kesihatan. Dan kini, ada penjelasan yang lebih terperinci bahawa merokok ini adalah haram!



Jadi kawan² di luar sana masih mahu merokok?Masih mahu tambah dosa? Silakan… Penat dah argue dengan perokok² ni, tak cukup dia nak mati cepat, orang lain yang tak merokok pun mau dimatikan bersama².. Fikir²kan sendiri.

P/S: Maaf, mood kurang baik 2 3 hari nih. Ada sesiapa yang pergi ke Project Alpha launch malam nih? Jumpa di sana ya!

Love,

7 Respons to “Dah la HARAM, bertambah HARAM. Masih mahu???”

  1. QieFLy si Dolce April 7, 2010 pada 3:15 pm #

    takpela u all….kita sound pown dorang still dgn rokok mereka….sedangkan kawan2 rapat kita sendiri merokok….klu nak katakan tegur air liur ni dah bertong2 taw…hahahh

  2. flyz April 7, 2010 pada 3:26 pm #

    diaowg dah besar…biarlah diaowg pikir sendiri…mcm kwn aku dia berhenti rokok sebab awek dia suruh,so sebab syg dia berhentila…kita nie mana mampu hentikan dia dr merokok,lainla dia SYG ko sgt2x…

  3. Natasha April 7, 2010 pada 11:58 pm #

    arghhhhhhhhhhhhhh!!! tensi..tensi…mak tensiiii

  4. kak ina kl April 8, 2010 pada 1:43 am #

    salam pojie..nasib baiklah kamu hai..hai..akak..nanti akak nak letak link..kkkkgambar satu persatu..ikut turutan

  5. nietha April 8, 2010 pada 3:20 am #

    dukung fatwa haram rokok, tutup dulu pabriknya..hehehe

  6. mohdikram April 8, 2010 pada 3:33 am #

    oh. tu kt australia..kt mesia xguna bahan tu..dun wori smoker.hak.hak.hak

  7. Alynn Notnot April 8, 2010 pada 11:16 am #

    benci gila dgn perokok! kalu nk merokok silalah jgn merokok kat tmpt org ramai. tak suka bau tu. cheit. busuk.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: