Terima Kasih Sayang!!!

12 Apr
Salam buat teman²..

First of all, Pojie ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga buat kalian yang mengingati ulangtahun kelahiran Pojie, memberikan ucapan selamat dan sebagainya. Terima kasih sangat². Hanya Tuhan bisa membalas ingatan manis kalian semua. Andalah hadiah terbaik buat diri ini🙂

So far, macam Pojie pernah katakan, seperti tahun² sudah, tiada sambutan yang hangat, panas dan meriah untuk insan yang bernama Mohd Fauzi Abdullah ini. Tiada makan² bersama teman² rapat, tiada surprise dari kawan² baik, tiada hadiah yang mahal² dari insan tercinta. Apa pun Pojie rasa berbangga dan bersyukur kerana Mak dan Abah masih ada untuk mencium kedua pipi gebu ini, mereka masih bisa membelikan Pojie sehelai baju dan sebiji kek untuk dimakan bersama² keluarga, kad ucapan dari adik², dan surprise dari teman² sepejabat, hadiah dari mereka serta bergunung² ucapan selamat dari teman² blog dan FB.

Jadi, selepas ini usah ditanya pasal sambutan, hadiah dan apa² lagilah! Pojie kurang senang dengan soalan itu, agak pilu di situ. Pojie bukan seorang yang popular sangat untuk disambut meriah. Untuk terima semua itu walaupun sering mengimpikan keadaan itu di setiap hari ulangtahun. Kadangkala rasa macam mau delete tarikh 11 April di setiap kalendar di dunia ini. Sebab kadang² tarikh ini selalu gak membuat Pojie menangis. Takpelah, usah dihiraukan diri ini. Betul kata kawan², tidak semua insan yang kita ingat, bisa mengingati kita seperti mana kita mengingati mereka…

Terima kasih buat semua!
Andalah kesayangan diri ini!!!


P/S: Thanks to Fauzzan Helmy for the special entry. Ada juga yang sudi buat entri khas buat Pojie. Thanks sayang!

Love

16 Respons to “Terima Kasih Sayang!!!”

  1. ♥CIK SHA♥ April 12, 2010 pada 2:57 pm #

    epi besday mohd fauzi abdullah..hoho..nama sebijik macam nama arwah bapak den..

  2. isha April 12, 2010 pada 3:06 pm #

    knape la kek tu lawa sgt

  3. intanurulfateha (◡‿◡✿) April 12, 2010 pada 3:19 pm #

    .jgn sedey3 lah bro.happy besday ^^

  4. cik eykameow :) April 12, 2010 pada 3:49 pm #

    pojie nyer bufday sme ngn kawan eyka, LANA. hehe, wekk :Pjgn la di delete. sepatut nya kita harus berbangga tau di lahir kan di dunia ini :)btw, selamat hari lahir pojie yg gebuuuu!

  5. CikLilyPutih April 12, 2010 pada 3:51 pm #

    ulang tahun yang keberape ek? anyway selamat panjang umor dah dimurahkan rezeki okeh!

  6. ✿ Cik Cimi April 12, 2010 pada 6:55 pm #

    hepi birthday~

  7. Natasha April 12, 2010 pada 11:26 pm #

    aku bisa membaca hati mu…kenapa ia satu detik yang tidak ingin kau ingati….sabar k..insyaallah satu hari nanati tarikh itu akan menjadi tarikh keramat semula

  8. i'm shin... i'm inesen April 13, 2010 pada 12:00 am #

    xper xper.. Prada ngan si dia ada.. jgn cedey2.. heppi besday ek

  9. Hezesuze April 13, 2010 pada 2:19 am #

    epibuffday pojie….muaaah!!

  10. Hazzy Ishak April 13, 2010 pada 4:06 am #

    harap pojie sihat & ceria2 selaluheee

  11. lionteen April 13, 2010 pada 5:58 am #

    epy besday yah!!

  12. atty's April 13, 2010 pada 8:35 am #

    jangan ar camtu pojie..apapun happy belated besday utk pojie..semoga happy selalu..

  13. AZIZUL HASIMIE OSMAN April 13, 2010 pada 9:05 am #

    wpon smbutan ari tu sgt simple..aku smpt mrasai nya..thanks sbb jd kwn aku..nasib aku pon lbh kurang je..xde sape pon nak smbut..sedih tu mmg la..tp xpe.dah biasa ponhappy besday my beloved friends..

  14. enyheartsdiamond April 13, 2010 pada 9:35 am #

    eny dah wish kan???masa bday eny pon eny celebrate dgn family :)simple :)i like :)*nk curi bf eny??? takboley! hehe

  15. Fauzzan Helmy Anuar April 13, 2010 pada 11:40 am #

    Sama2Special utk pojie…hand-made tau

  16. farenova April 15, 2010 pada 4:21 am #

    sorii akak lambat wish, Happy Belated Birthday Pojie. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya dalam hidup🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: