Noktah Cinta

18 Apr

Salam kembali,

Jika tadi Pojie berbicara tentang Inilah Cinta, dan kini Pojie berbicara pula tentang Noktah Cinta. Wahh, apa kes tiba² Pojie berbicara jiwang pasal cinta² ni? Tiada apa pun, cuma mau berkongsi lagu dan videoclip yang Pojie gemari kini. Sangat best dan meletop. Hope dah adalah lagu² ni di Redbox or Greenbox, tak sabar mau menyumbangkan suara untuk lagu ini. Kikiki..

Untuk Noktah Cinta ini ada spesial sikit. Sebab penceritaan dia agak touching sikit. Malah bait² lirik nyanyia Hafiz ini ada kene mengena sikit dengan diri Pojie. So, kira lagu ini Pojie tujukan buat teman² di luar sana yang memikirkan Pojie ini adalah sahabat beliau. Hayatilah…

Ternyata semua bicaraku
Tersimpan di dalam hatiku
Ternyata semua soalanku
Tak pernah kau fikir di fikiran

Ternyata kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan disini masih
Menanti jawapannya

Korus
Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku di perlukan

Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini
Perlu untuk dirinya

Berbicara tentang cinta kita
Masih tiada noktah penghujungnya
Berbicara tentang perasaan
Simpan saja semua itu

Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan disini masih
Menanti jawapannya

P/S: Tengok muka Rozie Rashid, teringat kat awek lama. Hehe..

Love,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: