Rasa cam nak menangis!

19 Apr

Salam,
Masih belum berkesempatan nak buat entri berkenaan dengan Gatsby Street Fair tuh. Orang lain dah berdezup2 buat entri event yang hebat itu, Pojie masih lagi terkial2. Sabor uols, tangan ada 2 jer dengan 10 jari. Kalau jari kaki boleh menaip takde masalah. Haha. Sekarang ini agak sibuk dengan kerja dan kerja sampingan sebagai webmaster untuk 2 buah organisasi. Menggunakan wordpress pulak tuh. Siap kene beli domain segala. Bapak gila aku menyahut cabaran untuk meningkatkan kebolehan diri. Aiyak! Wish me luck ok!



Erm, masih dalam bulan April, sudah 8 hari ulangtahun kelahiran Pojie berakhir, tetapi tahun ini Pojie rasa cam down giler. Jangan disebut pasal sambutan segala selagi masih dalam bulan April. Pojie masih kuat lagi jika tiada yang ungkit. Tetapi rapuh juga tatkala Pojie membaca alkisah sambutan mengejut si minah kekwat itu! Oh Eyka, serious shit aku mahu menangis dengan your entry especialy with the last phrase. Si mamat shopaholics pun sama. Damn! Tak mau ingat! Tak mau fikir! Kak Tash, 28hb nanti tak janji tau! Sebab kesentapan masih terasa. “Kau memang ratu sentap la Pojie!”. So what??! Maafkan teman andai kalian annoying dengan perkara ini. Izinkanlah Pojie meluahkan apa yang Pojie rasakan sekarang. Hope tiada lagi 11 April selepas ini bagiku. Tak mau!!!

Love,

12 Respons to “Rasa cam nak menangis!”

  1. sI tEDI April 19, 2010 pada 7:21 am #

    pojie.. lagi 5 hari jarijadi aku.jom celebrate!

  2. Langit Pertama April 19, 2010 pada 7:22 am #

    Awat Pojie nmpak sedih jer sejak akhir2 nie…sbb sy tak wish ke…Meh,"HEPI BESDAY POJIE WALAUPUN SY SGT LEWAT TP HARAP POJIE BLEY MAAFKAN SY KRN TAK PENAH IGT BESDAY SAPE PUN SLAMA INI"Kalo kte tak igt besday org; kte takkan harap org igt besday kte. Itu la motto idopku yg kesaorangan ini…Sayang Pojie…

  3. Hazzy Ishak April 19, 2010 pada 7:40 am #

    letupkan diri anda!!haha

  4. abangfaizul April 19, 2010 pada 8:05 am #

    pojie sentap ngan sape ni… story me meh

  5. atty's April 19, 2010 pada 8:07 am #

    alor pojie..jgn lah sentap2..life must go on dear..

  6. Hezesuze April 19, 2010 pada 9:18 am #

    uiks jgn sedih adik ku…apakata kita selebrate kt pulau nnti…huhu

  7. joegrimjow April 19, 2010 pada 9:20 am #

    ilek2ingat esok 20 aprilhehe

  8. helena's April 19, 2010 pada 9:33 am #

    saya tak penah ada org suprise.huhu

  9. QieFLy si Dolce April 19, 2010 pada 9:42 am #

    hurm darling….tak semestinyer apa yang ko jangka akan menjadi 100%…no need to down giler2 poohyou ain't never give up gurlz….my bufday on FEB lepas pown i tot takde orang celeb tapi at the and ader gak taw….for the first time in my life….so skang ni bukan ari u…mana taw next time, who knows pooh….

  10. [r][a][y] eusouff April 19, 2010 pada 9:51 am #

    awat la pojie sedih2?ada tahi lalat mcm tom cruise masih sedih ka?hahahawah! ada kemajuannak pakai domain sendiri

  11. enyheartsdiamond April 19, 2010 pada 11:08 am #

    pojie.. eny mmg da boom..hahaha :Deny pon tak updet lagi..

  12. cik eykameow :) April 19, 2010 pada 5:23 pm #

    olololo…pojie…. dun be sad² sangat laa…tak dpt suprise utk 11hb april 2010, tak bermakna x dpt suprise utk 2011 april 11hb🙂 hee.lg 1, ok what kwn2 ofis pojie msih ingat itu hari. haa! lupe ke spe yg celebrate mse tuuu…!! btw, HAPPY ALWIZ! smile mcm pooh. mmg comel habissss! aww.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: