Lady Gaga versi GAGAH Sherry Vine!

20 Apr
Maaf yer kawan², connection agak lampi kebelakangan ini. Jadi usaha Pojie untuk update entri berkenaan dengan Gatsby itu agak terbantut sikit. Tapi tak mengapa. Demi kawan² tercinta, Pojie akan post hari esok, insyAllah. Bagi mengubat kegalauan di hati sementara mau tunggu entri panas dari Pojie, silalah layan videoclip parody Lady Gaga versi GAGAH dari mak hayam besar, Sherry Vine! Sangat kreatif ok!

Selamat berhibur!!!

Love,

8 Respons to “Lady Gaga versi GAGAH Sherry Vine!”

  1. ♥♥me ~ cik sara April 20, 2010 pada 11:14 am #

    erkk..terhibur wpun sdikit mnggelikn liriknyee..nice one pojie! ^^

  2. Rinie April 20, 2010 pada 11:26 am #

    mek like!

  3. Fauzzan Helmy Anuar April 20, 2010 pada 11:59 am #

    Belum2 dah tergelak ni dengar die punya lirik…HahahahahaNice~

  4. i'm shin... i'm inesen April 20, 2010 pada 1:17 pm #

    sherry vine ni suka wat parody, tukar2 lyric lagu popular.. dia ada wat perfomance kat kelab malam.. Barracuda nama club tu.. beza ngan 'pompuan-pompuan' yg buat persembahan kat club tu.. Sherry Vine buat live perfomance.. bukan paperdoll huhusekian~

  5. zuhanif April 20, 2010 pada 2:38 pm #

    heheheh poji heheheh btw comel u punyer blog!

  6. zuhanif April 20, 2010 pada 3:32 pm #

    poji aku list blog ko dlm blok aku eh ske tg kehijauan mu heheheh lgpun aku br2 nak berjinak ngan blog ni heheheh blh beri aku sokongan n tunjuk ajar eh

  7. YobSumo April 20, 2010 pada 3:56 pm #

    over haha.wei aku bukan tak tau link kau lah, yg ade link tu blogger carl samsudin mintak, yg ade link jugak blogger baru 1st time ku jumpa… takut lost contact. kau punye blog aku dah pollow!

  8. psychopath April 20, 2010 pada 4:11 pm #

    tak dpt tgk video dgn lancar. connection agak slow.😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: