Sesentap Tinggi!

21 Apr
Jika Pn Rozita berbangga menjadi pengasas dan model untuk Sendayu Tinggi, Kak Senduk dengan Sesenduk Tinggi, Pojie pun selepas ni rasanya mau membuat produk kecantikan untuk diri sendiri – SESENTAP TINGGI. Untuk apa? Untuk melicinkan kulit yang semakin berkedut akibat kesentapan yang kuat.

Muka tengah sentap.

Motip sentap? Sebab Pojie tak puas ati la kat beberapa blogger masa kat Gatsby Street Fair punya event tuh. Pojie sentap sangat² yer sebab time² lunch Pojie ajak la insan² comel pujaan hati ni untuk lunch sama². Nan ado reply nyer. Pojie semakin dilupakan dulu, kini dan mungkin selama²nya. Bayangkanlah, uols lunch dengan 2 orang kawan jer sebab kawan² lain yang havoc cam melupakan uols, bagi mesej tak dibalas, harammm! Tup² uols dapat berita, depa bersuka ria lunch sama² susun meja panjang² kat Times Square tuh, siap tengok wayang dan main bowling lagik. Bukan itu saja, siap ada interview uols. Pojie yang paling artis nih tidak dijemput sama memang sentap, xpuas ati sangat². Ada ker patut???

Sudah!!!

Itu 1 hal, hal yang lain pulak punya beriya Pojie pose sana sini mengalahkan artis, flash tak berhenti² depan mata boleh dalam blog masing² nan ado wajah gebu ini. Ok tipu sikit, adalah dalam 2 3 blog member, tp sedey uols! I tot I sudah cukup glamour, idok juge yer! Macam haram! Bukan itu saja, malah abang² TV9 kerek sungguh sama Pojie, langsung tidak bagi peluang untuk Pojie pose² depan camera. Oh, mentang²lah Pojie tidak setinggi dan sekekar 2 orang bloggerwan mantap tuh, sebelah mata pun depa tak pandang. Sampai hati! Dan paling Pojie sentap tatkala wajah Pojie tidak terpapar dalam mana² newspaper. Kenapa tak cukp besor ker PojiePooh nih? Sentap tau!

**larekk!!!

Love,

12 Respons to “Sesentap Tinggi!”

  1. eqbalzack April 21, 2010 pada 12:44 pm #

    masa tu baru kita tau siapa kawan sapa lawan pojie…manusia….macam tu laa…

  2. zAnNa@mAMaBaTriCE April 21, 2010 pada 12:50 pm #

    alahaijgn sentap2 ler pojie…wah….gambar akak ada dlm NST ler …wink!

  3. Rinie April 21, 2010 pada 1:36 pm #

    kak mek pun terasa mas simply siti kami tak masuk paper pun, apa plus size tak cute, tak cantik, tak hensem, jahatlah org mmg double standard

  4. ManGkOk cHentA ♂ April 21, 2010 pada 1:46 pm #

    haah..sabar je la eh..bertenang ye.

  5. abangfaizul April 21, 2010 pada 1:57 pm #

    motif apekah? zul ngan didi nak jadi duta tau. hahaha

  6. Kapten April 21, 2010 pada 3:44 pm #

    alolololololain kali kalau ada perjumpaan jom lepakjangan sentap2 dowh

  7. QieFLy si Dolce April 21, 2010 pada 3:45 pm #

    klu ko nak sentap pojie just sentap….sebb aku taw kesentapan ko akan layu dek masa….bertenang la pojie ko selalu kena igt didalam diri ko time tu bukan rezeki ko…manala tahu rezeki ko kat tmpt lain….udah2 la tu sentap meh la kita cekcur hahahahh

  8. CengkodokPolkadot April 22, 2010 pada 12:39 am #

    Pooh,ko kan chanteqJntn keliling kopek

  9. syahirul April 22, 2010 pada 4:39 am #

    wajah hamba ada dlm paper.. yes.. hahahaa.. tak baik sentap😛

  10. i'm shin... i'm inesen April 22, 2010 pada 6:14 am #

    aiyoooo.. perlu ker nk sentap bagai..pohjie wat blog utk glamer ker..

  11. Zackery Joseph Zainal April 22, 2010 pada 9:30 am #

    Biar la dorg 2…bkn luak pn…kt kekal kan ngn apa yg kt ada….kawan gembira beribu tp kawan menangis blm tentu ada satu…

  12. Bro Framestone Mei 4, 2010 pada 4:06 am #

    Relax la…muka bro pun xde dalam tueBroFramestone Blog

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: