‘BOH’ 1Ummph 1Smile 1Malaysia

22 Apr

Kawan² sekalian,

Pojie memerlukan bantuan kawan² (jika anda benar² kawan Pojie) untuk mengundi Pojie dalam peraduan ‘BOH’ 1Ummph 1Smile 1Malaysia yang sedang berlangsung di facebook ni.

Apa yang perlu kawan² lakukan ialah dengan menggunakan Facebook masing² dan search applikasi ‘BOH’ 1Ummph 1Smile 1Malaysia. Kalian juga boleh terus cari di sini. Lepas itu kalau kawan² rasa nak join silalah, tapi lepas itu jangan lupa pergi dekat galeri dia dan cari nama Mohd Fauzi Abdullah dan vote yer! Pojie tak boleh vote sendiri, mana aci kann!

Jangan lupa vote tau!
Terima kasih…

P/S: Pojie kalau contest guna pic Pojie confident, kalau video Pojie seram sikit. Haha, maybe sebab tak videogenic kot. Huhuhu..

Love,

8 Respons to “‘BOH’ 1Ummph 1Smile 1Malaysia”

  1. Rinie April 22, 2010 pada 1:03 pm #

    mek dah vote hr ni, esok lak ek

  2. QieFLy si Dolce April 22, 2010 pada 1:04 pm #

    gud luck u alsss…

  3. sitekateki | dD April 22, 2010 pada 1:59 pm #

    of course i vote…

  4. helena's April 22, 2010 pada 2:05 pm #

    nanti esok cikhel vote..tenet cam nak kene lempang nih!

  5. CikLilyPutih April 22, 2010 pada 3:29 pm #

    pojie dah vote pun! all the best

  6. Afzainizam April 22, 2010 pada 3:35 pm #

    Salam ziarah salam muhibbah darihttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/uhhhhh lama tak ziarah ko lah pojie pooh ni cek dah vote hang…. tak kiralah Pooh dengan Boh tu dah dekat-dekat lah bunyinya… good luck…. jangan ngelat ye….

  7. cik eykameow :) April 22, 2010 pada 5:33 pm #

    hihi comel nyee.. ok jap g eyka vote utk pojie….wekk:P

  8. Hazzy Ishak April 23, 2010 pada 12:53 am #

    tak dapat nak vote letak leh masuk fb

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: