HELP Me!!!

22 Apr

Umtuk pengetahuan teman² semua, Pojie dengan selamba badaknya telah menerima tawaran dari 2 buah organisasi, menyahut cabaran mereka untuk menjadi webmaster blog mereka. 1 organisasi sudah mempunya website dan tugas Pojie cuma perlu update dan membuat beberapa pengubahsuaian yang kecil untuk memantapkan lagi website mereka. Manakala 1 lagi nih masih lagi 0. Ini bermakna Pojie perlu start dari set up a website dan seterusnya meng”update” website ini.

Walaupun bayaran yang Pojie terima agak kecil tetapi Pojie tak kisah. Pojie ingin mendapatkan wang saku tambahan setiap bulan. Lagipun Pojie ingin menambah ilmu dalam bidang web designing. Tetapi, oleh sebab ia perlu dilaksanakan menggunakan WordPress, jadi sekarang Pojie terasa janggal gila. Tak tau macam mana nak memasukkan page dan segala²nya la! Anyone can help me? Suggestion tutorial for me??!

Please HELP me!!!

Love,

10 Respons to “HELP Me!!!”

  1. Hazzy Ishak April 22, 2010 pada 7:15 am #

    tak penah guna wordpress la sygtak leh nak advise u

  2. farieda April 22, 2010 pada 8:05 am #

    Xpernahhhhhhh Xtahuuuuuuuuuuu agaga😄

  3. miss lolly a.k.a luvfareda April 22, 2010 pada 8:06 am #

    warghhh apesal trkeluar name farieda lak neh ?agaga😄

  4. Pensel Kontot April 22, 2010 pada 8:11 am #

    erm..tutorial byk kat internet…search je kat google…saya pun br nk blaja menggunakan wordpress neh

  5. Bro Framestone April 22, 2010 pada 8:13 am #

    sonang je tue… tp bro nk ajar xreti la pulakok la tue… bro pun dapat offer koje nie untuk develop semua website untuk client2 die…tapi hati masih bebrelah bagi nk pergi ke x coz bro bukan budak IT…xsalah mencuba kanBroFramestone Blog

  6. JAI April 22, 2010 pada 9:13 am #

    uihh susah tuhhh..

  7. CikLilyPutih April 22, 2010 pada 9:29 am #

    tak boleh tolong, sorry coz tak reti lah.

  8. CengkodokPolkadot April 22, 2010 pada 9:53 am #

    I artisI demand…boley?

  9. Rinie April 22, 2010 pada 11:45 am #

    Kak mek lg tak pandai, blog mek serabut jer

  10. Afzainizam April 22, 2010 pada 3:33 pm #

    Salam ziarah salam muhibbah darihttp://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/lama tak sembang kat blog ni….uhhh bertukar colour plak green teamak oiii hijau daun….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: