PROJECT ALPHA AUDITIONS – Vote Pojie tau!

24 Apr
Hah, kawan² tak percaya? Percayalah!!! Pojie join nih demi kawan² tau! Pojie nak kawan² berbangga kerana mengenali PojiePooh nih. The one and only PojiePooh in the world. Cewah! Kalau kawan² vote Pojie dan insyAllah dengan izin Allah dan doa kawan², Pojie berjaya, Pojie akan mention setiap 1 URL kawan² semua. My promise nih tau!

Sila sokong Pojie dengan klik “Like” dan memberikan komen bernas kalian di sini [KLIK]. Maaflah yer kalau kualiti tidak memuaskan. Pakai cameraphone cabuk jer uols. Tak mampu nak beli digicam hatta webcam sekali pun. Huhuhu. Idea gila ini datang secara tiba² masa Pojie dah habis kerja dan menanti waktu untuk pulang sahaja. Sila gelak. Wakakaka! Pojie segan sebenarnya nak amik² video nih, tetapi datang pulak idea gila secara tiba², sampai 10 kali take, dan itulah yang terhasil. Sila ajak kawan² lain vote sama ok. Sayang korang!

TERIMA KASIH!

Love,

10 Respons to “PROJECT ALPHA AUDITIONS – Vote Pojie tau!”

  1. Eqah Zaque Billetdoux April 24, 2010 pada 2:30 am #

    Thumb Up for Pojie!Sat masuk ruumz tekan like. hahaks.

  2. YobSumo April 24, 2010 pada 5:56 am #

    Fusiooo!

  3. Ery Farieha April 24, 2010 pada 9:17 am #

    huihui huiyoooo

  4. JAI April 24, 2010 pada 11:27 am #

    Menarik..timing cantik..gud luck bro..aku confirm vote tunggu line cantekk gua VOTE…gud luck

  5. edan coba April 24, 2010 pada 12:53 pm #

    Nahh!! Edan dah vote!! Yg x tahan tu kena daftar bagai… hehe

  6. FaDLi April 24, 2010 pada 5:35 pm #

    huuhuh…ok…! gewd luck

  7. Bro Framestone April 25, 2010 pada 4:48 am #

    kne daftar ke baru leh like ke???ala malasnye nk daftar kat sane.. krg xpasal2 bro pulak mencalonkan diriBroFramestone Blog

  8. darkbatman April 25, 2010 pada 11:55 am #

    wahh..femess u…jd lg aie like yer..

  9. oyen April 25, 2010 pada 4:09 pm #

    wah..simple and cute seyh vids youh!like ah!:)

  10. Matjoe April 26, 2010 pada 5:36 am #

    mari vote pojie koz matjoe dh vote jugak..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: