Cinta Sufi kini milikku!

6 May
Salam teman,

Maaf tiada mood untuk mencarut orang seperti janji Pojie yang lepas. Takpe² Pojie kumpul dulu sakit ati ini barulah Pojie sembur sorang². Huhuh.. Sekarang Pojie nak story, Pojie sudah dapat Cinta Sufi yang Pojie dambakan selama ini.

So far dah baca separuh, dan Pojie merasakan momentum kali ini agak berkurangan berbanding 3 novel yang awal dari tetralogi Bagaikan Puteri ini. Mungkin sebab pada awal Pojie tidak menjangkakan akan kesinambungan cerita Laksamana Sunan ini, lebih² lagi dengan ketiadaan watak Haryani dan Dani. Tambahan pula apabila latar masanya yang lebih kepada kurun ke 15, jadi agak kurang warna di situ. Tetapi Pojie tetap menggemari nukilan Ramlee Awang Mursyid ini. Unsur suspen dan thriller tetap ada untuk Pojie menjiwai Cinta Sufi kali ini.

Apa² pun masih terlalu awal untuk Pojie mengulas lebih lanjut tentang Cinta Sufi. Dah habis baca barulah lebih molek dibuat ulasan, betul Faizul? Apa² pun tak sabar nak menghabiskan Cinta Sufi ini sebab dah lama sangat tak membaca novel. Cepat² la Rayyan Fantasi muncul!

Love,

10 Respons to “Cinta Sufi kini milikku!”

  1. Hazzy Ishak Mei 6, 2010 pada 2:42 am #

    bukan novel pilihan hazzkui kui kuiWith Love, HazzySuperb

  2. helena's Mei 6, 2010 pada 5:46 am #

    pinjam!

  3. atty's Mei 6, 2010 pada 8:11 am #

    nak pinjam ..hehehehhe.lama dah tak baca buku asik mukabuku..je

  4. j0j0_bdiN@ Mei 6, 2010 pada 10:15 am #

    jojo dah ade dah novel ni pojie~~giler exited nak beli novel ni~~ Mase book fair kat pwtc ari tu novel tu memang sold out~~tapi jojo kagum giler ngan RAM sebab cAMmane de boley karang jalan cerita macam tu ea~blom abis baca kan~~Jojo rasa ending de menunjukkan ade lagi novel sambungan jek~~~

  5. H.R PuTeRa YuSoFF Mei 7, 2010 pada 4:56 am #

    nk beli jgk la. mencukupkan koleksi

  6. Anonymous Mei 21, 2010 pada 1:00 am #

    We should be meticulous and fussy in all the advice we give. We should be extraordinarily careful in giving advice that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving counsel which we don't mind when it damages those who transport us at our word.campbell hausfeld[url=http://campbell-hausfeld-30.webs.com/apps/blog/]campbell hausfeld[/url]

  7. Anonymous Mei 21, 2010 pada 1:04 pm #

    We should be careful and perceptive in all the par‘nesis we give. We should be strikingly aware in giving guidance that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving counsel which we don't mind when it damages those who woo assume us at our word.soldering[url=http://soldering-54.webs.com/apps/blog/]soldering[/url]

  8. Anonymous Mei 21, 2010 pada 10:18 pm #

    We should be meticulous and perceptive in all the information we give. We should be especially careful in giving guidance that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving advisor which we don't mind when it damages those who woo assume us at our word.bosch[url=http://bosch-15.webs.com/apps/blog/]bosch[/url]

  9. Anonymous Mei 22, 2010 pada 4:27 pm #

    We should be careful and discriminating in all the par‘nesis we give. We should be signally painstaking in giving advice that we would not dream up of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving counsel which we don't follow when it damages those who take us at our word.electric nailer[url=http://electric-nailer-71.webs.com/apps/blog/]electric nailer[/url]

  10. Anonymous Mei 23, 2010 pada 1:49 am #

    We should be meticulous and particular in all the intelligence we give. We should be extraordinarily aware in giving advice that we would not dream up of following ourselves. Most of all, we ought to avoid giving advise which we don't imitate when it damages those who transport us at our word.string trimmer[url=http://string-trimmer-88.webs.com/apps/blog/]string trimmer[/url]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: