TEATER: Bangsawan Nilam Diwani (Semarak Bangsawan)

7 May
Salam teman,

Maafkan Pojie yer. Terlalu banyak fikirkan itu ini sampai hampir lupa aktiviti teater bulanan Pojie untuk bulan Mei ini. Ada yang ternanti²kan informaso dari PoJiePooH ker? Maaf deh. Jiwa kacau, otak pusing, fikiran celaru, ditambah pula dengan hambatan kerja dan tanggungjawab. Thanks to Faizul Selamat yang telah menyelamatkan Pojie dari terlupa nak update mende² nih. Hehehe..

Okla, teater kali ini macam biasa akan diadakan di Panggung Bandaraya DBKL, dari 7 – 9 Mei ini. So, nampaknya Pojie hanya sempat tengok hari Ahad nih jelah. Tapi maaflah yer kawan² tiada poster kali ini. Pelik betul, macam mana la teater dan kesenian di Malaysia ni nak berkembang meletop pom pom pom kalau Poster pun ilek! Tak mengapalah, maybe kalian boleh rujuk dengan jadual persembahan persembahan di sini dan sini.

P/S: Terima kasih buat Ben atas kesudian kamu membuatkan Pojie terliur malam ini. Tapi sayangnya Pojie tiada selera nak makan 2 3 hari ini..

Love,

4 Respons to “TEATER: Bangsawan Nilam Diwani (Semarak Bangsawan)”

  1. intanurulfateha (◡‿◡✿) Mei 7, 2010 pada 2:22 pm #

    .teringin nk tgk teater lahh.tp x de mse😦

  2. GhOsToNe Mei 7, 2010 pada 3:36 pm #

    tringin nak g tgk!

  3. Kapten Mei 7, 2010 pada 3:39 pm #

    aku x pernah pg teater niteringin gak sebenarnyaLatest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki

  4. ARC™ Mei 7, 2010 pada 10:26 pm #

    seumur hidup aku sekali je penah g teater

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: