Malaysia’s Largest Youth Festival; YOUTH ’10

10 May
Horayyy!!

Festival belia terbesar di Malaysia kini kembali. Youth’10 kali ini akan diadakan di PWTC pada hujung bulan ini, 28 – 30 May 2010. Event yang akan membuatkan kawan² teruja untuk menyertainya dengan pelbagai acara dan sambutan.

Ia akan berlangsung selama 3 hari, dan macam² aktiviti akan dijalankan seperti music festival, dance festival, sports festival, shopping festival dan macam² lagilah! Yang pasti mesti happening sebab mengumpulkan belia² dan anak muda seawal usia 15 tahun sehingga 35 tahun di dalam satu tempat. Selain boleh membesarkan networking dan kenalan, dapat juga melakukan aktiviti² yang berfaedah serta menimba ilmu dari festival ini.

Untuk menyertai festival ini, kawan² perlulah membeli pas bagi membolehkan kawan² memasuki akses ke mana² festival, event dan juga conference. Harganya dari serendah RM5 sehinggalah RM20. Tanpa pass ini, kawan² tak dapatlah masuk dan mengikuti mana² acara yang best² di dalam itu nanti.

Eh, jap². Tadi Pojie cuma cakap pass berharga RM5 dan RM20 jer kan. Mana datang pass percuma pulak tuh. Ha, kawan² bab percuma memang suka kan! Okla, Pojie nak kasi tahu nih, kawan² boleh dapat pass² percuma ini dengan hanya mendaftar di link bawah nih.

Sudah daftar? Bagus.. Nanti boleh la kita collect free pass nih sama² dan berjimba² di sana beramai² ek. Untuk maklumat yang lebih lanjut, kawan² bolehlah melayari Youth Festival dan YouthSays. Oh, mahu buat RSVP ke event² yang akan dijalankan? Bolehlah kalian berbuat demikian di Youth’10 Facebook. Jangan main² yer, event ini juga bisa menjanakan wang untuk anda, tak percaya? Silalah percaya…

Love,

9 Respons to “Malaysia’s Largest Youth Festival; YOUTH ’10”

  1. GhOsToNe Mei 10, 2010 pada 3:30 am #

    wah..cambesh jewk!

  2. Roronoa Zoro Mei 10, 2010 pada 4:09 am #

    ade ape kat sana? xpernah gi lagi nih..

  3. shafiq Mei 10, 2010 pada 5:01 am #

    macam best.. nak pegi la !My latest entry : Aksi Chelsea Juara Liga Inggeris Musim 09/10 !

  4. mu_iz Mei 10, 2010 pada 5:35 am #

    yay.. sudah daftarr.. harap2 xdek emergency call, so that boley pegi event ini.. kihkihkih..

  5. QieFLy si Dolce Mei 10, 2010 pada 10:15 am #

    have je la uolsss….time ni i dah ada kat INDON minum starbuck with KADE😛

  6. kak ina kl Mei 10, 2010 pada 2:09 pm #

    pojiee.pojieee nanti dapat lebih bolehlah kasi akak ek..poojiee kan baik hati..cantik ek mak poojie..semuga beliau berbahagia bersama anak-anak beliau.

  7. miss lolly a.k.a luvfareda Mei 10, 2010 pada 2:20 pm #

    xdapat pegi lagi😦

  8. zeyrulez Mei 10, 2010 pada 3:15 pm #

    salam ziarah..

  9. zeyrulez Mei 10, 2010 pada 3:15 pm #

    salam ziarah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: