Slogan Untuk Abg eQ…

11 May
Salam kawan²,

Dah lama Pojie tak join contest² yang dianjurkan oleh para bloggerwan dan bloggerwati dalam industri blogging tanah air nih. Cewah! Bukan tak sudi, cuma kadang² terlalu sibuk dengan hambatan kerja sana sini. Lagi² pula kalau nak join tiada idea, memang tak akan join. Lagipun sah² Pojie tak kan menang hoh! Tapi demi seorang abang kachak ini, Pojie gagahilah jua join contest dia. Penat dok fikir slogan dia berhari², berminggu², maka inilah yangt erbaik dari Pojie wahai Abg eQ🙂

“hhmmm…saya follow ‘Kurasakan Something…’ kerana…
saya rasakan ada ‘something’ di dalam diri Abg eQ yang menggugat biologi diri ini, umpama ada kimia dalam setiap kata-katanya, yang bisa menghasilkan fizik yang dinamik!

Wahhh! Amek kau sekali keluar biologi, kimia dan fizik segala, lengkap 30 patah perkataan! Yela, ingat dia sorang jer terer fizik? Pojie pun terer tau, dapat B4 lagi tau! Hahaha! Ampunnn Abg eQ mahafizik, kalau la berguru dengan dia dari awal, sure Pojie dah terer fizik cam dia kan. Kan cikgu kan! Hehehe.. Apa² pun I like this kind of contest, senang maaaa!

Abg eQ, chow chin chau

P/S: Sori Abg eQ, link pada gambar tidak berfungsi di PoJiePooH nih. Tak tahulah kenapa..

Love,

10 Respons to “Slogan Untuk Abg eQ…”

  1. H.R PuTeRa YuSoFF Mei 11, 2010 pada 3:30 am #

    wah tertonggeng akal duk ingt fizik, kimia and biology

  2. cikgadis Mei 11, 2010 pada 4:05 am #

    wahh! mau join juga!

  3. eqbalzack Mei 11, 2010 pada 4:17 am #

    wahh…tq pojie…bila sebut fizik je terus abg eq jd happy…pandai kipas ek…hihi…

  4. Matjoe Mei 11, 2010 pada 5:34 am #

    wow. sungguh ilmiah jawapan pojie. fizik sure dapt A1 ni.pojie, nak rayu vote audition PA saya:http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?groupid=383&id=88635&returnurl=%2fVideos%2fDefault.aspxthanks

  5. QieFLy si Dolce Mei 11, 2010 pada 6:00 am #

    wahhhhh grand slogan ko…makan ati plk aku 😛

  6. CengkodokPolkadot Mei 11, 2010 pada 6:37 am #

    Kalo I masukKalah la pooh!!

  7. mama zharfan Mei 11, 2010 pada 8:48 am #

    salam ziarah…singgah tgk slogan..sounds cute🙂 good luck

  8. pago" Mei 11, 2010 pada 9:31 am #

    wah, mantap slogannya. good luck!

  9. Mawar_berduri Mei 12, 2010 pada 12:01 am #

    fuh…dahsyat slogan poojie …cayalah … ^__^

  10. BELALANG Mei 13, 2010 pada 8:31 pm #

    wah wah pojie…. khelassss je… jeles bllg nie.. xpa xpa.. kalo bllg tewas di tgn pojie… bllg redha ;P

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: