Award + Tag dari Pensel Kontot :)

16 Mei
Salam minggu,

Bestnya hari Ahad. Dapat meluangkan masa bersama keluarga dan teman². Dapat bangun lambat. Dapat kemas umah dan basuh baju. Dapat masak² kat umah bersama housemate tercinta. Hehe. Kalian pula bagaimana? Heh, main FB? Blogging? Udah² ler kome, otak tuh pun perlukan rehat, otot² mata dan tangan juga perlukan rehat. Apa kata cari aktiviti yang best sikit di hari minggu nih. Kasi keluar peluh sikit, baru la sihat 🙂

Oh, ya.. Khamis lepas Pojie dapat award dari seorang yang menggelarkan dirinya sebagai “Pensel Kontot“. Apa ke hey nama kamu rupa itu? Tak mengapalah, dah lama juga Pojie tak dapat award kan. Uiks, siap pakej dengan tag sekali? Bertuah punya budak. Pojie tak layan tag² nih, tapi sebab dah lama gila tak layan, Pojie layankan jela. Huhu..

1. Copy award nie kat blog korank.

Siap!

2. Buat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.
“Iyer budak “Pensel Kontot”, terima kasih yer sudi bagi Pojie award pakej sama ngn tag nih. Huhu, terharu lama tak dapat mende² macam nih..

3. Jawab soalan2 tag nie:
a. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang; Tak sabar nak pergi bercuti di Pulau Lang Tengah!
b. Apakah nama samaran korang; PojiePooh tu kira nama samaran ker tak?
c. Berikan 3 orang yang anda sayang; 3 orang? Mana cukup bai, ramai nih orang yang Pojie sayang.. Pass!
d. Panggilan untuk si dia; Hoi!
e. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa; Cekodok pisang dari air tangan dia. Hahaha!
f. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak; Ohoo, PoJiePooH ;p
g. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda; Tak mau spread tag nih boleh taK? Lalala..

Selamat berhujung minggu semua!!!


Love,

3 Respons to “Award + Tag dari Pensel Kontot :)”

  1. Afzainizam Mei 16, 2010 pada 4:51 am #

    Keluk kemudi tidak dilupa, Baru seimbang pelayaran kita;Para Guru amat berjasa, Bakti Guru disanjung mulia.~~~@@@~~~Selamat Menyambut Hari Guru ”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”http://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/warrgghhh lama btul tak singgah sini beb pojee dapat awart wehhhh…jelous aku….betul gak layan FB buat mata dah berpinowww pening-pening….

  2. El-Zaffril Mei 16, 2010 pada 5:02 am #

    Ingatkan pensel kentot

  3. Pensel Kontot Mei 17, 2010 pada 2:11 am #

    mekaseh pojie sbb sudi ambek award + tag…hehehehe happy blogging ye…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: