Wasiat Lembu dari Kak Tash

16 May
Horayyy!!

Dapat tag lagi pada hari Jumaat lepas. tag berupa wasiat seekor lembu dari penternak yang tak pernah berjaya; Kak Tash. Hahaha. Bertuah betul. Klo dia bagi daging lembu ker, tulang ker leh juga buat makan sup ker, rendang ker. Bagi betul² pun rasa best boleh jual kasi untung di hari raya. Ini gambor je, terima jela deknon…

1. Thanks and link the person that give you the cow.
Yerr terima kasih Kak Tash. Tak malu, orang tak mintak pun bagi lembu, lepas tuh dia tuntut terima kasih pula. Tak malu betul. Lalala..

2. Bagi balik wasiat pada 7 bloggers paling aktif atau tak aktif.
Uiks, sekejap BI, sekejap BM, pasnih sure bahasa tamil dengan mandarin punya soalan. Huhu.. Tak mau bagi saper², nak simpan sampai gemuk, leh sembelih!

3. Bagitau diorang yang diorang dapat dari Orang Kaya Sepening Lalat.
Ini lagi aku pening, masa bila aku jadi penduduk Kg Sepening Lalat tah. Hahaha, sengal!

4. Cerita 3 perkara yang selalu anda buat sambil tengok TV.
– baring
– SMS
– membebel..

5. Bagitahu 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
– kepala ikan bilis
– babat (perut lembu)
– ikan patin masak tempoyak. Hahaha!

6. Cuba bagitahu berapa orang dah kawan anda dekat Facebook.
Busy body la. Ada my FB kan? Check sendiri, tak larat nak kira. Lalala..

7. Soalan cepu emas camne korang jumpa spouse korang or pakwe or makwe. Kat mana?
Jumpa? Tah, kutip kat rumah urut. Hahaha!

Ohhh Kak Tash, dah setel!

Love,

6 Respons to “Wasiat Lembu dari Kak Tash”

  1. QieFLy si Dolce Mei 16, 2010 pada 6:23 am #

    tak tahan uolsss market tinggi just kutip kat rumah urut kekdahnyer…

  2. kawie2020 Mei 16, 2010 pada 7:10 am #

    uissskkk… gemuknya lembu nih…hehehhehehehhehehe

  3. Amieynna Amin Mei 16, 2010 pada 9:23 am #

    salam..xpernah jumpe tag dpt lembu..hehe..nak jugak..

  4. iyllienaz Mei 16, 2010 pada 10:21 am #

    haha..rumah urut??

  5. syahira ariff Mei 16, 2010 pada 1:59 pm #

    lembu nie glamer betolramai jwb tag niehehehehhehehe

  6. Natasha Mei 17, 2010 pada 12:22 am #

    wahakakakakakaak!!!!! ko ni sengal lah poji…x ko ada tempat lain ker ko nak jumpa selain dr umah urut…eeeeeeuuuuuwwwwwwww

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: