MyFriends2U, Facebook versi Malaysia?

19 May
Salam,

Mesti ada di antara kawan² yang pernah dengar tentang laman web sosial dari Malaysia yang baru dilancarkan baru² ini. Inilah dia MyFriends2U.

Ada yang mengatakan macam FB, so far setelah Pojie join dan beberapa teman, Pojie tengok, macam sama. Cuma biasalah ada kelainan dan beza sana sini. Tak mahulah dikatakan meniru kan walaupun pada hakikatnya ada laaaa. Huhu. Jadi kalau kawan² sudah daftar MF2U nih, bolah la add Pojie di sini. Pojie pun masih kueh dalam mengendalikan laman sosial yang baru ni. Naik bosan pun ada juga, memacam yang ada semua Pojie join. Hujung² berkulat sudah. FB jela yang pojie layan kini. Yang lain² cam sesengal ubi jer rasa. Apa² pun, layankan jela…

Love,

6 Respons to “MyFriends2U, Facebook versi Malaysia?”

  1. Hazzy Ishak Mei 19, 2010 pada 2:50 am #

    hazz pun dah lama tak sentuh fb he he he

  2. Ieda Al-Habsyi Mei 19, 2010 pada 3:17 am #

    ada jugak member2 join benda ni, dorg kata lebih kurang je..tapi still FB lagi buat masa ni, nnt2 kot baru buat yang baru ni🙂

  3. El-Zaffril Mei 19, 2010 pada 3:17 am #

    Dah tak larat nak layan banyak2

  4. Mawar_berduri Mei 19, 2010 pada 3:27 am #

    nanti bley la register yang baru ni…FB pun da kna block kat opis ni ..hihihi

  5. suhaisweet Mei 19, 2010 pada 6:47 am #

    Hi there..1st time see ur blog..nice entry and love ur pics too.visit me if free huh..;)

  6. @juera Mei 20, 2010 pada 2:04 am #

    byk btul laman sosial skrg ni..sume nk join..hehe..ada mse nnti nk join jg..^___^

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: