Aku terima nikahnya, eh silap. Aku terima jemputannya!

20 May
Alhamdulilah..

Now tak perlu jeles² lagi. Pojie sudah bersedia untuk menerima lamaran Nuffnang untuk menyertai free screening. Tak perlu meminta belas ihsan dari orang lain. Apa² pun terima kasih buat CikHel dan Homosapiensz yang memberikan peluang² sebelum ini untuk Pojie tengok movie Kick Ass dan The Descent 2 sebelum ini. Tapi in case kalau next² time tak dapat lagi, terpaksa la buat muka seposen pas ni. Apa² pun Pojie pun dah terima invitation email from Nuffnang.

So Kak Tash (sama Cik Hana dan Cik Erra Pazira), kita pun dapat juga tau! Nanti jangan gi KL kalau ada movie date, nanti tiket burn lagi sayang jer tau. Hehehe. Jadi pada hari Khamis minggu depan, Pojie akan ke Cineplex Damansara untuk menyaksikan movie…

So, lepas tuh akan dapat merasa Mr Potato punyer produk baru; Rice Crisps dan boleh menang wang tunai. InsyAllah, will make it at my best level this time. Really need money.

Ada sesiapa yang dah terima invitation tuh? See you there!

Love,

11 Respons to “Aku terima nikahnya, eh silap. Aku terima jemputannya!”

  1. j0j0_bdiN@ Mei 20, 2010 pada 5:44 am #

    Hehe~~Jojo pon dapat gaks!JUmpa lagi nanti tau!Nanti boleh bergambar ape sumer~~

  2. Mawar_berduri Mei 20, 2010 pada 5:47 am #

    hihi..tajuk N3 poojie agak dahsyat …^___^

  3. Roronoa Zoro Mei 20, 2010 pada 5:59 am #

    xdapat pon… wahh.. seronok lah nanti.. hehe…

  4. Natasha Mei 20, 2010 pada 7:44 am #

    akhirnya NUff sayang pojie

  5. QieFLy si Dolce Mei 20, 2010 pada 8:49 am #

    wahhh makan ati u….

  6. helena's Mei 20, 2010 pada 8:49 am #

    cikhel tak buat =(

  7. El-Zaffril Mei 20, 2010 pada 1:39 pm #

    Aiyok… Jeles ni… takde rezeki la pojie…

  8. Anonymous Mei 21, 2010 pada 4:06 am #

    We should be painstaking and perceptive in all the information we give. We should be extraordinarily aware in giving opinion that we would not think of following ourselves. Most of all, we ought to avoid giving recommendation which we don't mind when it damages those who woo assume us at our word.estwing[url=http://estwing-92.webs.com/apps/blog/]estwing[/url]

  9. Anonymous Mei 21, 2010 pada 4:27 pm #

    We should be chary and particular in all the par‘nesis we give. We should be strikingly aware in giving information that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to avoid giving advise which we don't mind when it damages those who woo assume us at our word.robotoolz[url=http://robotoolz-72.webs.com/apps/blog/]robotoolz[/url]

  10. Anonymous Mei 22, 2010 pada 1:30 am #

    We should be careful and particular in all the par‘nesis we give. We should be especially careful in giving advice that we would not dream up of following ourselves. Most of all, we ought to evade giving recommendation which we don't mind when it damages those who take us at our word.turbomax[url=http://turbomax-42.webs.com/apps/blog/]turbomax[/url]

  11. Anonymous Mei 22, 2010 pada 8:06 pm #

    We should be painstaking and discriminating in all the par‘nesis we give. We should be especially painstaking in giving opinion that we would not about of following ourselves. Most of all, we ought to escape giving recommendation which we don't follow when it damages those who depreciate us at our word.gerber[url=http://gerber-85.webs.com/apps/blog/]gerber[/url]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: