Edisi Mengimbau Kenangan; Kartun Pujaan (Part I)

23 May

Masih ingatkah kalian pada kartun yang popular di awal tahun 90an. Anak² yang lahir pada tahun 80an macam Pojie nih pastinya mengingati kartun dari Jepun ini. Yang bisa membuatkan Pojie tak pergi sekolah agama petang setiap hari Rabu. Kalau pergi pun dengan linangan airmata sebab kene marah dengan mak. Sampai ke sekolah pun bukan ada budak², 2 3 orang jer yang ada dalam kelas. Cikgu tanya mana pergi lain², dengan selamba jawab diorang tengok cite TOMATOMAN! Hahaha. Teringat² zaman kanak² dulu. Budak² sekarang tak jumpa dah citer kartun yang best² macam nih. Ingat lagi tak lagu tema dia? Meh layan sini…

Tomatomato tomatomatok!

Love,

5 Respons to “Edisi Mengimbau Kenangan; Kartun Pujaan (Part I)”

  1. flyz Mei 23, 2010 pada 11:33 am #

    pojie! mana bleh lupa…kartun the feveret 1..suka giler dulu…ingat lagi 1 episode tu diowg wat pertandingan makan paling byk..episode tu smpai skrg aku ingat…cuma lupa tomatoman ada admire ssowg…sape ekk?

  2. QieFLy si Dolce Mei 23, 2010 pada 4:07 pm #

    hehehe tai ingt da…

  3. SD Mei 24, 2010 pada 9:45 am #

    suka tomato man….huhuhuhu

  4. mashi_amie Mei 24, 2010 pada 12:03 pm #

    hahaha..same..sampai ponteng tusyen nk tgk citer ni..hehe..zaman kanak2 yang meriangkan..

  5. El-Zaffril Mei 24, 2010 pada 12:40 pm #

    Wah… tomatoman… hahahhahaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: