Kisah seram; Hantu pun ada lagu!

24 May

Malam sunyi ku sendiri
Duduk sepi diatas pohon
Kubiarkan rambutku terurai
Tanpa kaki kelawar,anjing dan bulan purnama
Menanti kekasih ku yg belum mati

Kapan mati kekasihku
Ku menanti kau disini
Ayuh mati bunuh diri
Biar kita jumpa lagi
Seperti dulu

Hahahahhahahahaha

Mana mungkin ku kembali
Hidup lagi seperti dulu
Kecuali engkau mati
Mohon mengerti

Amacam? Ada berani dengar sambil menyanyi tengah² malam? Huhuh. Hah, jangan main² sekarang yer. Hantu pun sudah pandai compose lagu, tulis lirik siap nyanyi lagi. Cuma produksi nak buat videoclip jer belum ada lagi. Kalau tidak sure ada wajah² mereka di dalam YouTube nih. Apa² pun ini merupakan nyanyian seorang penyanyi Indonesia; Alda, yang pernah popular di Malaysia dengan lagu Aku Tak biasa.

Ada khabar angin yang mengatakan bahawa beliau mati 3 hari selepas merakamkan lagu ini. Kematiannya membawa beberapa persoalan dan tanda tanya [KLIK]. Dan yang pasti, lagu ini ke udara selepas kematian beliau, dan menguatkan telahan orang ramai bahawa beliau mati kerana makhluk halus yang digelar hantu. Kerana mempermain²kan hantu dengan membuat lagu seperti ini. Macam². Siap ada rakaman video kedapatan susuk tubuhnya di kamar tempat kejadian. Boleh didapati di YouTube.

Wallahualam

Love,

8 Respons to “Kisah seram; Hantu pun ada lagu!”

  1. redfingger Mei 24, 2010 pada 2:19 am #

    bro..jangan cite seram2, aku tinggal sorang2 nie..:-)

  2. Roronoa Zoro Mei 24, 2010 pada 6:55 am #

    wow.. macam best.. aku nak dgr.. tapi kena download dulu sbb youtube xleh bukak skg.. hehe

  3. QieFLy si Dolce Mei 24, 2010 pada 9:54 am #

    mmg layan tapi skali time dia gelak2 tu terus aku tutup hahahahha….

  4. El-Zaffril Mei 24, 2010 pada 12:40 pm #

    Dengar lagu pulangkan pun dah seram… hua hua hua

  5. Mawar_berduri Mei 24, 2010 pada 1:11 pm #

    wa….hantu moden …tu yang ade lagu

  6. syaf Mei 25, 2010 pada 1:24 am #

    ini fakta kah auta…mengerikan….i like hantu, siapakah beliau yer, aku x cam sgt muke beliau, t aku terjah kat utube

  7. Anonymous Mei 25, 2010 pada 3:15 am #

    huhu…sedap lerw..ade tak lagu audio sahaja…please send kan kt saya…musz_muska@yahoo.com

  8. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mei 26, 2010 pada 5:19 am #

    mlm tadi semasa kat opis aku try lew dengar lagu nie apsang lite2 jer wahhh memang menyeramkan + sambil tengok utube pasai penyanyi yg mati tue pergh!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: