Aktiviti di kala kebosanan…

26 May
Salam kawan².. Pojie masih lagi dalam proses mengumpulkan bahan untuk 2 entri aktiviti yang the best dalam hidup Pojie sepanjang tahun 2010 nih. Anda mesti tertunggu² kan. Biarkan perasaan itu membuak² sehingga Pojie akan story mory kepada anda dalam beberapa hari saja lagi. Masih dalam draft. Hehehe. Cuma sekarang nih Pojie nak share hobi Pojie sekarang jika buat² dah tiada kerja, atau kebosanan atau tiada idea untuk update blog, Pojie akan DELETE “kawan²” di FB. Hahaha, sememangnya Pojiepooh Abdullah seorang yang zalim. Opppss, zalim kepada orang yang menzalimi diri ini. Wahhhh, ayat tak leh blah! Erm, acapkali Pojie online FB, Pojie akan jengah ke profile kawan² yang rajin komen² Pojie, mesej² yang pendek kata kenal dan tak lupa sama Pojie la.. Selalunya apabila Pojie jalan² kat profile kawan² itu, Pojie akan jengah ke mutual friends mereka… Macam nih…



Ohooooi, kawan saper la nih ek? Ada beribu² kawan (kawan ker) dalam list dia. Ini sampel saja.. Bila tengok dalam mutual friend dan tercetus soalan; “Siapa nih? Ada dalam list aku gak ker?”, maka sepantas kilat Pojie akan klik pic dan terus ke profile dia. Lepas tuh Pojie skrol bawah dan mencari word; “Remove from Friends“…



Uhuiii, maka akan muncul lah confirmation macam ini.. I like²!

Dan pastinya tanpa segan silu dan teragak², Pojie akan terus klik Remove from Friends tuh. Dan apabila notification ini keluar, yippieee!!! Misi sudah berjaya!

Jadi tak perlulah menyemak lagi dalam list Pojie… Dah macam main game pulak tiap² petang. Hahaha. Tapi CikHel dan kawan Pojie yang lain² usah risau ok. Anda masih Pojie sayang dan berhak duduk dalam list juga hati ini. Takde nak delete² block² nih. Huhuhu… Cuma sekarang dok pening, apa nak buat dengan lagi angka 271 nih. Should I remove or accept?

Ada yang sarankan Pojie buat fan page… Kepala hotak hang! Pojie lom sampai tahap artis lagi ok. Blogger pun Pojie masih hingusan walaupun dah nak masuk 2 tahun jadi blogger, tetapi masih hetu² juga level Pojie. Moteppp nk buat fan page? Buat kene gelak jer dengan blogger² ternama. Lagipun kalau depa semua kenal takpelah juga, ini jumpa depan mata, laga bahu dalam LRT never nak tegur, peminatkah itu? Bukannnn.. Itu LAHANAT namanya. Hahahah!


Ada yang marah Pojie meletakkan pic profile yang baru di FB sebab tak cute, tak cool katanya. Padahal dia tak tahu, agenda Pojie adalah untuk memperlihatkan tubuhku yang semakin ramping (sila jeles dan muntah darah dengan segera) dan mengelakkan daripada orang² yang tidak dikenali add sebab nampak Pojie cute (walaooopooonnn ado!) bukan sebab ingin mengenali diri ini seadanya… Ouuuchhh! Apa² pun…


ada sesiapa makan hati??!


Love,

10 Respons to “Aktiviti di kala kebosanan…”

  1. Hazzy Ishak Mei 26, 2010 pada 2:28 am #

    heran lah, ramai yang add haz kat fb tapi tak kenal pungila apa depa ni

  2. •:*:• 8 - July •:*:• Mei 26, 2010 pada 2:35 am #

    gila punya banyak kawan add..hahah..to me.FB is not a place untuk kenal kenalan..tp untuk mencari kawan2 lama n keep in touch with them…xperlu add kalo xknl…

  3. ALYN_C3N1 Mei 26, 2010 pada 3:08 am #

    lor….erm…alyn pojie remove jgk ker…huhu….

  4. atty's Mei 26, 2010 pada 3:32 am #

    jgn ar remove kty pojie..huhuuhh..

  5. QieFLy si Dolce Mei 26, 2010 pada 3:47 am #

    hurm…siap dah mention lagi kat profile kita klu tak kenal jgn add….tapi still gak dorang add tapi nak wat mcm mana…nanti dorang kata combonk plk kan….*oittt….makan ati u tngok pose ko tue…very the kak senduk hahahaha

  6. El-Zaffril Mei 26, 2010 pada 4:49 am #

    Ape kata beli nombor dengan Angka 271 itu… hahahha

  7. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mei 26, 2010 pada 5:17 am #

    wakakak lawak tul aku baca n3 ang kali nie lahanat katanya wakakak siap di kepala hutakkan bila ada yg suh wat fan page + takut di gelakkan oleh para bloger tegar wakakaka ang kan comil tu yg ramai suka… pa per pun aku sokong el wakakak el nie harus di ketul ngan lesung pala tue wakakkaa

  8. Eazy Izzuddin Mei 26, 2010 pada 5:48 am #

    uits ramai frenz..jelez..eazy bape je…xD

  9. Hezesuze Mei 26, 2010 pada 7:11 am #

    wah picta xbleh blah…ahakss!!

  10. F U N F A B U L O S I T Y Mei 26, 2010 pada 7:15 am #

    have a nice day pojie!dex singgah sini-yeezzzaaa ;D

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: