Buat penggemar COKLAT dan SUSU!

27 May
Perhatian!!!

Kepada para penggemar coklat atau susu, atau kedua²nya sekali, ataupun coklat susu (seperti Pojie), maka kini dengan bangganya Pojie yang diwakilkan oleh diri sendiri ingin menjemput kalian semua makan coklat dan minum susu secara percuma pada minggu ini!!!

My favourite!

For chocoloate lover, meh la kita serbu ini tempat. Erm, tak nampak ker? Kecik sangat alamat Beryl’s nih? Meh jengah kat umah Mr&Ziey nih. Ini semua MamaTisya la punya pasal, kasi Pojie stim tengok chocolate nih. Tapi nasib baik bukan After 8 Chocolate, so kira tak mampu buat Pojie terinzal ketika makan Beryl’s nih la. Hehehe… Ada 3 hari uols, meh la mai on 28 Mei nih kalau korang tak sambut Wesak Day. Sebab Pojie cuti masa hari tu, so memang planning nak mai la. Mau serbu 1 kampung. Huhuhu…

Dan bagi sesiapa rasa nak buat sejarah sendiri, mau masuk muka dalam paper dan TV, leh la sertai World Milk Day 2010 di Pavilion KL pada hari Ahad ini. Kerana selain mereka akan mengedarkan minuman susu Dutch Lady secara percuma, mereka juga akan cuba untuk membuat rekod di dalam Malaysian Book of Rekod dengan The Largest Milk Drinking. Wahhh, lepas kejayaan Gatsby, Pojie akan join pula untuk Ducth Lady. JOm DD. Yang pasti Pojie mau pulun susu coklat Ducth Lady tu. Memang favourite Pojie since sekolah tadika dulu tau. Mau lebih info? Sila klik sini

Tunggu apa lagi, SERANG!!!

Love,

16 Respons to “Buat penggemar COKLAT dan SUSU!”

  1. Hezesuze Mei 27, 2010 pada 2:27 am #

    yang….kalo nk pegi makan cekelat free tu call dulu tau…huhu

  2. mama tisya Mei 27, 2010 pada 2:28 am #

    aduhai bestnye kalo dpt p dua2 event ini..hehehe..dpt mkn chocolate free lps tu p minum susu free gk…hahahahha

  3. sarah shafie Mei 27, 2010 pada 2:43 am #

    jauh pulak nk g..

  4. momguess Mei 27, 2010 pada 2:59 am #

    den xblh pegi ahad nieada halsob arr

  5. mAr@ZiEy Mei 27, 2010 pada 3:03 am #

    Pojie pg tau yg kat Bangi tu..tapaw utk akk sekali..hehe

  6. edda(",) Mei 27, 2010 pada 3:10 am #

    giler best!! free tuh!!! nak pergiiiiiiiiiii

  7. Roronoa Zoro Mei 27, 2010 pada 3:34 am #

    alamak jauh.. kalo dkt leh gi… T_T nak coklat jugak…

  8. syaf Mei 27, 2010 pada 3:40 am #

    seb baik aku x minat ngan coklat

  9. cik eykameow :) Mei 27, 2010 pada 4:22 am #

    macam best je. minat2. suke2. !! ehhh, tarikh dye sme ngn event youth tu lah

  10. El-Zaffril Mei 27, 2010 pada 4:37 am #

    Huwaaaa… kenapa semua buat weekend ni… dah la weekend ni kene keje… demmit

  11. CikLilyPutih Mei 27, 2010 pada 4:39 am #

    pojie,nanti caling2 k lily ek. masa time susu nanti1

  12. m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] Mei 27, 2010 pada 4:44 am #

    nak join pojipooh tapi nk balik kmpg lh… 2 pon law ade wet lh..

  13. zuhanif Mei 27, 2010 pada 6:16 am #

    untuk pengetahuan kawan2 kat jb pun ada wat festival coklet besar2an kat danga ct mall pd 5 & 6 jun ni emmm tak sabar rasanya huby i siap suruh spend duit la nak borong cm ner la ek nak turunkan berat badan ni hahahah

  14. atty's Mei 27, 2010 pada 8:42 am #

    wah ini sudah bagus harus terjah ..dkt je ngn umah nie .

  15. Eazy Izzuddin Mei 27, 2010 pada 3:04 pm #

    jom terjah pojie…kat bangi eh…tgk lahehexD

  16. ||| PöJìé PööH ||| Mei 29, 2010 pada 4:09 am #

    KOmen pasal coklat free kat bangi dari seorang teman FB ;pHasnita Mohamed:hmmm.. saya dah pergi semalam…Actually…Hanya berbaloi pergi kalau betul-betul nak beli coklat..Buffet nyer agak kelakar….. See moreberbaris dari luar bangunan..masuk bangunan berbaris lagi..dapat la satu piring plastik yang sebesar tapak tangan..berbaris.. dan sampai di meja buffet..hulurkan tangan yang memegang piring..pekerja beryls akan letak coklat sebutir dua dalam piring comel tu..dapat la lebih kurang 8 biji coklat..makan sambil berdiri dan tergelak2 dalam hati.."oooooo ini lah buffet nyer…"kui..kui..kui..Memang takkan kene charge punya..hahaha..sekali telan jer dah habis.. kalau teringin nak makan kene lah berbaris lagi..hahahah..idokler teman nak berbaris lagik..so… time beli coklat yang berbaloi..pengurangan harga jualan dengan harga pasaran luar ok lah…about rm4 hingga ke rm5 juga bezanya…so..kalau betul nak beli coklat…baru datang…nak wat hantaran ker..hadiah ker.. berbaloi lah..tapikalau memang niat nakmakan coklat 8 ketul tu pun okeh jugakk..hehehe..so.. thanks,… itulah ulasan saya..thanks…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: