I wanna watch Toy Story 3

28 May
Salam kawan²..

Hari ini cuti Wesak Day ker? Ada pembaca Pojie yang sambut ker? Kalau ada Happy Wesak Day Pojie ucapkan. Jangan lupa pergi kuil tunaikan tanggungjawab yer. Bagi yang tak sambut pula macam Pojie nih, hari ini plan mau terjah Beryl’s punya kilang untuk makan coklat free. Yeahhh! Pastu planning nak tengok movie. Sekarang ni tengah mengidam sangat², over-excited mau nonton filem Toy Story 3 nih, lebih² lagi dengan team Nuffnang yang cool!

Gosssshhhh!!! My favourite cartoon since I was in primary school is now back in action. Missing Woody and Buzz Lightyear so much! Tak sabar rasanya mau menyaksikan sequence filem ini dalam 3D. Ohhhh emmmm geeee! I love watching Disney Pixar cartoon movie especially in 3D. Absolutely amazing! And guess what? They will meet a lot of new friends in this movie. Dan jika jika Bean teringin melihat Sparks dan RedFingger pula Mr Pricklepants, Pojie pula teringin melihat toy yang baru ini untuk beraksi,

KEN!!!

Seriously masa kecil² Pojie ada pernah ada patung Barbie dan Ken adalah pasangannya. Kini Pojie dapat melihat anak patung Pojie “hidup” dalam filem Toy Story kali ini. Dia seorang yang charming, bergaya, hot, fashionable dan memiliki sifat adventure dalam diri segala²nya seperti Pojie. Ehem! Di dalam filem ini, dia akan bertemu dengan Barbie dan akan menjadi tourist guide kepada toys baru ini. Mau lihat sedikit aksi Ken, saksikan ini…

Macho macam Pojie kan! Hehehe..


Love,

5 Respons to “I wanna watch Toy Story 3”

  1. El-Zaffril Mei 28, 2010 pada 6:35 am #

    Buatkan entry… plz plz plz…

  2. BLOG PUTERA YUSOFF Mei 28, 2010 pada 12:53 pm #

    huhu. cam dak kecik tgk cartoon. huhu

  3. Pensel Kontot Mei 28, 2010 pada 1:50 pm #

    Cam best lak cite neh

  4. Roronoa Zoro Mei 28, 2010 pada 2:13 pm #

    mcm best.. aku pon nak tgk !! hehe.. =P

  5. enyheartsdiamond Mei 28, 2010 pada 3:55 pm #

    barbie tu mcm eny lah :p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: