Alangkah indahnya andai MUZIKAL DALAM KEHIDUPAN ini benar² wujud…

30 May

Seringkali Pojie memikirkan, alangkah indahnya jika dunia ini dihiasi dengan dendangan lagu² yang menyentuh perasaan, nyanyian memukau jiwa, mengekspressikan diri melalui nyanyian dan tarian. Seperti di High School Musical, ataupun seperti series pujaan ramai, Glee dan juga puluhan filem dan teater muzikal.

Betapa indahnya dunia. Hidup penuh dengan keceriaan dan lagu². Dan pastinya insan seperti Pojie dan teman² lain yang berjiwa seni, menjadikan nyanyian dan tarian sebagai makanan jiwa (selepas ibadah) akan lebih bersemangat setiap hari. Tetapi impian itu bisa menjadi kenyataan sekarang apabila sekumpulan insan berjiwa halus ini telah merealisasikan impian ini ke alam nyata. Saksikan…


Menarik bukan? Walaupun ia dilihat sebagai pelik, tetapi unik dan tersendiri. I like it! Pada Pojie, video ke2 dan ke3 wajar dijadikan sebagai idea untuk mempromosikan sesebuah kedai, restoran dan mana² tempatlah yang dirasakan sesuai untuk menarik lebih ramai pengunjung dan memberikan keuntungan. Setuju? Dan andai ada yang mengambil idea ini, jangan lupa bagi Pojie komisen atas idea bernas ini. Berapa? Ohhh, komisen dia murah jer, ajak Pojie dan dan menari sama. Make sure ada komposer, penulis lirik dan penerbit filem masa tuh tau. Hahahah, gila glamour.


Jadi, apa pendapat anda???

Love,

3 Respons to “Alangkah indahnya andai MUZIKAL DALAM KEHIDUPAN ini benar² wujud…”

  1. El-Zaffril Mei 30, 2010 pada 4:09 am #

    pojie… kat malaysia dah mula buat kan…

  2. eykameow Mei 30, 2010 pada 9:20 am #

    yer , macam cerita kau dan aku kat astro. yang mila af dengan akim af tu….. btw , eyka bru dpt pinjam volume 1 kat mmber. ni pun tak sempat tengok lagi (glee)

  3. BLOG PUTERA YUSOFF Mei 30, 2010 pada 4:39 pm #

    iklin digi pun ada org menari jugak. huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: