My Sweetheart Smells Like FRESH!

31 May
Salam teman,

Dah lama rasanya Pojie tak join Instant Cash Blogging nih. Harap ada la rezeki kali ini. So kali ini Pojie nak berkongsi dengan kawan² semua tentang produk kegemaran Pojie, hari² Pojie gunakan dan ia sungguh luar biasa. Kalau kawan² nak tau, Pojie nih seorang yang aktif dan sentiasa berhadapan dengan klien dan pelanggan. Memandangkan Pojie kerap keluar bertemu orang ramai, maka Pojie agak gusar andai Pojie berpeluh dan menimbulkan bau yang tidak senang. Kini Pojie sudah jumpa penyelesaiannya. Adidas Action 3 jawapannya. Dan bau yang paling Pojie suka adalah…

FRESH!

Sebab apa? Sebab Pojie perlu kekal kering dan segar sepanjang masa. Jadi dengan haruman Fresh dari Adidas Action 3 nih membuatkan Pojie bertambah yakin ketika bertemu dengan orang ramai. Malah, ia juga ada anti-whitening yang akan mengelakkan dari bawah lengan dan baju Pojie bertanda. Hebat sekali. Tak percaya? Cuba baca indication di bawah ini dari website rasminya.

Hebat bukann! Bukan itu sahaja, malahan produk berkualiti ini didatangkan untuk lelaki dan wanita. Yela, bau badan perempuan dan lelaki kan berbeza kerana bau peluh turut dipengaruhi dengan hormon dalam badan seseorang, betul tak? Haruman lelaki ada 5 jenis dan wanita pula 6 jenis. Pilih jer mana satu pilihan kalbu, Pojie dah try semua, semuanya best!

Belum cuba lagi? Hah, silalah dapatkan segera di pasaraya yang berdekatan. Sambil² tuh boleh la layan Project Alpha Season 2 dari episode 40 hingga 42. Layan!!!

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Love,

4 Respons to “My Sweetheart Smells Like FRESH!”

  1. YobSumo Mei 31, 2010 pada 1:00 pm #

    ahhh tak tahu plak instant cash blogging ada lagi. nampak sgt dah lama aku tak update blog. hehe.

  2. Eazy Izzuddin Mei 31, 2010 pada 1:29 pm #

    eazy pki kaler oren..Intensive…very2 nice=D

  3. El-Zaffril Mei 31, 2010 pada 1:53 pm #

    gatsby hari tu gune pun tak abes lagi

  4. pawaka19 Mei 31, 2010 pada 3:22 pm #

    klau perfume tu 24hour aku nak tryla..New Entry Pawaka19 Dot Com "Imam Muda VS Program Realiti Hiburan "

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: