Antara DFP, ASWARA dan Panggung Bandaraya…

7 Jun
Salam..

Maaf dah lama tiada update di sini. Terlalu sibuk dengan hambatan tugas yang tidak berkesudahan. Short entry tentang persembahan menarik sepanjang minggu/ bulan ini.. Untuk maklumat lebih lanjut boleh la klik pada link yang berkenaan ok. Pojie macam nak pergi tapi entah, kalau boleh klon kan diri nih semua Pojie nak pergi tetapi apakan daya, halangan di sana sini. Ada rezeki adala..



Untuk mengetahui tentang persembahan² dan bermacam² acara seni dan kebudayaan di Malaysia, bolehlah kalian join group Pentas Malaysia di Facebook [KLIK].

Love,

9 Respons to “Antara DFP, ASWARA dan Panggung Bandaraya…”

  1. Qarl Jun 7, 2010 pada 5:50 am #

    Keroncong Kasih tu sgt menariksbb ada Adilla..

  2. Cik aiNa Jun 7, 2010 pada 6:10 am #

    pojie..tutup chtbox ea. takpe² komen kat sini. hee

  3. Hazzy Ishak Jun 7, 2010 pada 6:16 am #

    semangat orang teater, belum berpeluang lagi tgkhuhu

  4. atty's Jun 7, 2010 pada 7:54 am #

    bila lah ade peluang nak tonton teater nie .

  5. j0j0_bdiN@ Jun 7, 2010 pada 8:44 am #

    rajin ea pojie tengok persembahan2 cmni~jojo tak pernah pon~

  6. AiZ Jun 7, 2010 pada 12:09 pm #

    woah… tak pernah aiz pegi event camni.. biaselah.. duduk langkawi.. jauh dari event.. ^__^

  7. El-Zaffril Jun 7, 2010 pada 2:35 pm #

    Pojie… macam best je…

  8. Eazy Izzuddin Jun 7, 2010 pada 3:01 pm #

    teater…bila la dpt layans…=D

  9. Eizan Emirza Jun 7, 2010 pada 6:06 pm #

    yg penting poster festival tari aswara tuh ary yg send kt pojie ya. huhuhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: