Apa dia? Makan aiskrim dapat tiket konsert?

8 Jun
Apa dia? Tak percaya ker? Percayalah wahai kawan²… Al-kisahnya begini. Last night tekak Pojie terasa mengidam sangat nak makan aiskrim Cornetto. Iya, macam mengidam anak sulung katanyer nasib baik mengidam Cornetto je senang jela turun umah gi 7E. Nak amik 1 jer yang coklat sebab cam mengiurkan tetiba dia cakap beli 2 dapat 1 tiket. Maka Pojie belilah lagi 1.

Dah bayar tuh Pojie pun tuntut la tiket konsert Cornetto seperti yang telah dijanjikan. Apabila awek cashier tuh hulur, Pojie pun kenyit² la mata sikit sambil cakap, “Tak pernah nampak awak sebelum ni, orang baru kat sini ker? Cantik mata, tergoda saya. Apa kata awak bagi 1 lagi tiket pada saya, nanti boleh la kita pergi konsert sesama”. Lantas awek tuh…

Bagi 2 tiket kat Pojie, tiket Konsert Wall’s Cornetto pada 19 Jun nanti di rooftop BB Plaza. Perghhh sekali bagi ayat power sikit awek dah cair macam aiskrim tp no no no, tak boleh jilat… Hehehehe. Lepas dapat tuh apa lagi blah la dengan hati yang riang gembira sambil dalam hati ada cinta bertanya, “Ada 2 tiket nih, nak bagi siapa ek? Tak mau lah awek tadi sebab dia tak cun”. Oleh itu Pojie dengan senang hatinya…

Menawarkan 1 lagi tiket konsert Cornetto buat mana² awek yang merasakan diri dia cun buat Pojie. Make sure anda;

  • Seorang wanita yang cun (El, walaupun ko jambu macam Maulana bak kata KakLily, tapi ko tak cukup cun bagi aku).
  • Single (Fateha dan Eyka maaf anda tak layak).
  • Anak dara (mak dara cam KakHeze, KakLina dan KakAtty maaf deh).
  • Bergaya dan bertudung trendy (maafkan aku Eny, kamu sangat bergaya tapi tidak bertudung trendy seperti Ekin, tiadalah rezekimu…)
Jadi ada sesiapa yang berminat? Pojie juga berhasrat untuk mendapatkan lagi tiket² konsert ini mana tau leh buat bisnes sebagai ulat tiket (konsert). Nanti bagi la komisen sket kat awek 7E tuh. Bapak player ah! Wakakaaka… Apa² pun kalau rasa² yang tidak cukup kriteria di atas tuh, jangan la sedih², kalian boleh juga beli aiskrim Cornetto dan mendapatkan tiket konsert itu secara percuma. Masih tak percaya???

♫♪ Percayalah… ♪♫

Love,

16 Respons to “Apa dia? Makan aiskrim dapat tiket konsert?”

  1. mama tisya Jun 8, 2010 pada 1:13 am #

    amboi kemain kamu ngan aiskrim itu berserta kriteria itu ye….slamat pegi konsert

  2. sI tEDI Jun 8, 2010 pada 1:27 am #

    sabau je lah aku baca syarat2 tu!

  3. El-Zaffril Jun 8, 2010 pada 1:29 am #

    Wohoo… selambe ko kutuk aku erk… hahahaha… ape pun aku tetap lagi cun dari maulana… Tang Gigi

  4. Hazzy Ishak Jun 8, 2010 pada 1:44 am #

    agaknya hazzy layak kotha ha habut i can't. enjoy yourself!!

  5. Mawar_berduri Jun 8, 2010 pada 1:46 am #

    Siap bagi syarat lagi Poojie ye ….nak try la bli Cornetto ..mane tau terserempak poojie kat sane nanti …boleh terjah …hiihihi

  6. QieFLy si Dolce Jun 8, 2010 pada 1:59 am #

    hehehehe aku tak kira aku nak gak….syarat2 tu mek cover baik punyer uolss tak pecah lobangs…

  7. encikSEDAP.com Jun 8, 2010 pada 2:00 am #

    naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. atty's Jun 8, 2010 pada 2:00 am #

    adoi ..baru ingat nak mintak…wakakkaka..tertiba tgk ade lak nama tersenarai .sampai bila nie kang lunch nak beli ar..sapa artis ..nya pojie..?

  9. ||| PöJìé PööH ||| Jun 8, 2010 pada 3:05 am #

    MamaTisya;Hahaha, xsure la mau pergi ker idak berangan jer nih ;pTedi;Hahahaha..Klo Tedi tergolong meh la..El-Zaffril;Hahaha berangan!Hazzy;Kot.. Lalala..Mawar;Wahh nk terjah katanyer..Bersama Nas Ahmad ek?Qief;I trust u. Hahah!EncikSedap;Tak maluuu!!Kak Atty;Hhahaha siap dah senarai ;p

  10. Eazy Izzuddin Jun 8, 2010 pada 3:06 am #

    wow..btul dpt ka…nak bli…=D

  11. Rinie Jun 8, 2010 pada 3:09 am #

    Kak mek tak bertudung…takleh lah ek… hahahaha saje je

  12. ::cikjuju::◕‿◕ Jun 8, 2010 pada 3:22 am #

    mau2!!^^,haha..dan2 jerk…

  13. Ejay Jun 8, 2010 pada 3:38 am #

    xpe ej nak gi beli sendiri. see u there!

  14. helena's Jun 8, 2010 pada 3:53 am #

    kompom tak tersenarai!haha

  15. j0j0_bdiN@ Jun 8, 2010 pada 7:04 am #

    eh,sape artis de?stacy ade tak?

  16. ||| PöJìé PööH ||| Jun 9, 2010 pada 9:42 am #

    Eazy;Betulll gi la beli..Rinie;Hahaha..CikJuju;Hahaha jom!Ejay;See u there ;pHelena;Wakakak tau xpe!Jojo;Stacy xde la syg..Akim, Mila, Dafi, Aizat, Buncface n Aizat jer..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: