Kisah Hadiah BONDA dan Lesen Mati

8 Jun
Salam…

Bahagia rasanya apabila mendapat SMS dari MyLove errr, I mean my mum, bonda tercinta. Beliau telah terima kiriman hadiah dari anaknya yang tidak dapat menyambut harijadinya bersama² tahun ini atas beberapa kekangan yang dihadapi.

Alhamdulillah bonda menyukai dan memahaminya. Maaf ya bonda. Siap call dan wish lagi walaupun terlewat sehari. Huhuhu. Love you bonda! Apa hadiahnya? Kalau anda perasan dalam kiriman SMS tuh ada sebut baju. Baju apa? Hehehe, biarlah diri ini dan bonda saja yang tahu. Yang pasti hadiah tak seberapa itu Pojie masukkan di dalam kotak yang indah dan eksklusif dengan riben kertas cetusan idea dari Zul.

Ok tak? 1st time guna perkhidmatan Pos Laju ni nih. Gi pejabat pos hari Jumaat, hari Isnin baru sampai, lajukah? No komen. Sambil² tunggu angka giliran di Pejabat Pos Kg Melayu Subang hari tu, belek² la IC dan lesen dalam wallet tuh yang memaparkan wajah seorang jejaka tampan lagi cute dengan tidak semena² terpandanglah tarikh tamat lesen kereta (dan motor) yang telah tamat sebulan yang lalu. Ya ampuuunnn! Sangat yakin berjalan² dengan lesen yang dah mati. Lalu roadblock siap senyum buat muka selamba konfiden, walhal kalau kene tahan menangis aku nak membayar saman. Nasib baik… Dah alang² kat pejabat pos tuh, teruslah renew lesen tuh.

Amacam, memang tampan kan wajah mamat dalam lesen di atas. Tiada kredit untuk pakgik gugel sebab ini lesen ku yang sebenar. Wakakaka! So, kalian sila² lah melihat lesen kamu sekarang mana tau dah mati nanti, apa² jadi tengah jalan nanti sior² jer nanti.

Choyyyy!!!

Love,

12 Respons to “Kisah Hadiah BONDA dan Lesen Mati”

  1. sI tEDI Jun 8, 2010 pada 7:05 am #

    happy birthday bonda🙂

  2. mama tisya Jun 8, 2010 pada 7:25 am #

    happy busday utk bonda mu..pos laju ari jumaat…nextday tu sabtu br collect so by senin br dpt…kdg2 selasa depend pd kawasan cz die ada ikut ZON-ZON

  3. senandung semalam Jun 8, 2010 pada 7:25 am #

    sedy bce msj bonda pojie…

  4. QieFLy si Dolce Jun 8, 2010 pada 7:40 am #

    wajah anda begitu maskulin…time zaman kegemilangan uolss kannn

  5. Hazzy Ishak Jun 8, 2010 pada 7:59 am #

    hensemnya mamat tu…

  6. Jantan Keparat Jun 8, 2010 pada 8:41 am #

    tampan skalik!!!hekhek!!!!

  7. Natasha Jun 8, 2010 pada 9:19 am #

    anak yg ckup baik

  8. j0j0_bdiN@ Jun 8, 2010 pada 9:52 am #

    pos hari jumaat mmg la sampai isnin pojie~kalau pojie anta khamis, hadiah tu gerenti sampai jumaat mean esoknye~~~

  9. AZIZUL HASIMIE OSMAN Jun 8, 2010 pada 1:14 pm #

    so sweet..

  10. El-Zaffril Jun 9, 2010 pada 1:13 am #

    Gambar kudus je dalam IC tu… sms tu sweet…

  11. Matjoe Jun 9, 2010 pada 2:57 am #

    hehe, terlebih ensem

  12. ||| PöJìé PööH ||| Jun 9, 2010 pada 9:52 am #

    Tedi;Yaa thanks ya🙂MamaTisya;Ohh yeker..Senandung;Terharu rasanya..Qiefly;Hahaha tau xpe!Hazzy;Mmg ensem kann!Jantan;Tampan kan..Natasha;Iya terima kasih🙂Jojo;Ohh macam tuh ek?Azizul;Aii ke yg sweet?El;Hahaha gambor kudus katasnyer..Matjoe;Ensem ek? Kembang sat ;p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: