I ♥ Dancing and I ♥ Dentyne ConfiDance!

10 Jun
Hello fellas,

How are you doing today? Hope you’re feeling good all day long. Hey, hey, hey! I gotta good news for you guys who loveeeee dancing like me. Tak kisah la tarian kontemporari, tradisional, asli, hiphop, salsa dan apa² juga asalkan anda minat menari, come join the Dentyne ConfiDance workshop or you can participate in the contest and you might win a RM10,000 cash. Wuhooo!

Since I’m not really good in the modern movement, so I think I should learn one. I should take this opportunity to join the workshop since it FREEEE! See, I’ve registered already. Come and join together. Wish can make some new friends and learn something new there.

Jom la kawan², lagi ramai lagi happening… Mana tau dah pandai sikit leh la masuk contest dia pulak. Who knows kan! Check out the Facebook for more info. Sambil² tuh untuk membuatkan anda teruja, apa kata kita buat sedikit gerakan dance nih, come on!

Love,

13 Respons to “I ♥ Dancing and I ♥ Dentyne ConfiDance!”

  1. Cik aiNa Jun 10, 2010 pada 2:03 am #

    good luck pojie..pewitts

  2. atty's Jun 10, 2010 pada 2:06 am #

    semoga pojie berjaya..

  3. helena's Jun 10, 2010 pada 3:22 am #

    dah lama tak menari..

  4. syaf Jun 10, 2010 pada 4:09 am #

    wey pojie…nk join..macam mane ek??aku minat lah…nk join…

  5. ||| PöJìé PööH ||| Jun 10, 2010 pada 6:04 am #

    Aina;Thanks Puan Aina🙂Atty;Thanks kak🙂Helena;Jom CikHel menari bersama yok!Syaf;Jom la join sama🙂

  6. etomyam Jun 10, 2010 pada 6:10 am #

    wow best..exercise ni, sihatkan badans

  7. m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] Jun 10, 2010 pada 8:48 am #

    kalau yg ala2 je cm mne?.. nari pon x baik sgt..blh ke?

  8. ||| PöJìé PööH ||| Jun 10, 2010 pada 9:17 am #

    Etomyam;Erm, tau xpe🙂Mapie;Opkos can// Bila lagi nak belajar kann!

  9. CengkodokPolkadot Jun 10, 2010 pada 9:23 am #

    Kurus la Pooh pasni

  10. darkbatman Jun 10, 2010 pada 11:07 am #

    dancing?aaaaaaaaa… pengsan dlu kot? ahaha..;poojie, aie x reti menari..heh

  11. El-Zaffril Jun 10, 2010 pada 1:01 pm #

    Encik.. saya tak pandai menari

  12. kak ina kl Jun 11, 2010 pada 2:13 am #

    alahai pojie..memang tak layak masuk tau..dah kertu lah..

  13. ||| PöJìé PööH ||| Jun 12, 2010 pada 3:40 pm #

    Zen;I mmg kurus la ;pAie;Hahah, meh Pojie ajar meh🙂E;Xpandai boleh belajar🙂KakIna;Boleh jerr kalau mampu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: