Twinkle² Little Star (Indian syle)

12 Jun

Kawan² mesti dah familiar dengan lagu Twinkle² Little star ni sejak dari kecil lagi kan. Lepas tuh kat sekolah tadika ker mesti ada nyanyi ramai² dengan iringan muzik atau piano lagi. Pojie takde la sebab sekolah tadika Islam dulu. Hehehe. Tapi Twinkle² Little Star jugalah lagu yang mula² Pojie belajar masa masuk kelas piano dulu tau. Dulu laa, tak sampai 3 bulan dah quit sebab cikgu garang sangat. Hahaha. Lupakan kisah silam tuh, Pojie mahu berkongsi kepada anda nyanyian lagu ini dalam versi India…

Ba ba black sheep have yu any
woOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoL…

Love,

2 Respons to “Twinkle² Little Star (Indian syle)”

  1. Roronoa Zoro Jun 12, 2010 pada 3:24 am #

    erk !! vid 1 tue payah sikit paham sebb pelat.. tapi kelakr.. haha..yg singh tue style gila lah.. =P

  2. El-Zaffril Jun 13, 2010 pada 1:22 am #

    Kelakar gile ok…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: