Ada apa dengan gambar profil…

13 Jun
Mungkin ramai di antara kita suka sangat add kawan² especially yang tidak dikenali di Facebook la, di MySpace la dan mana² lama web sosial hanya kerana orang itu kelihatan cantik, kacak, hot, gorgeous hanya dengan melalui gambar profil. Anda perlu berhati² ya, kerana bukan semua yang anda pandang, anda lihat itu seindah rupa sebenarnya. Tak percaya, cuba saksikan…

Ohhh, kelihatannya anda sudah seringkali tertipu. Pojie juga percaya ada juga yang add Pojie kerana Pojie kelihatan cute di gambar profil walaupun nan adoo.. Usahlah anda lihat pada paras rupa seseorang di FB dan mana² juga terus add, terus nak ngorat. No no no… Selidik dulu, jumpa dulu. Sebab kebanyakkan orang dianugerahkan sifat fotogenik macam Pojie yang menjadikan mereka kelihatan “wow” gila, walaooopooonnnn! Jadi berhati² lah kawan² semua ok. Kalau sesiapa yang baru² nak belajar tangkap gambar tak kisah la guna kamera apa sekali pun sila belajar teknik menangkap gambar terbaik ok🙂

P/S: Actually video nih Pojie mahu kongsikan pada entri pasal TX5 yang lepas, tapi tak perasan pula ia competitor punya brand, sah² melepas Pojie nanti. Terima kasih kepada Runwitme yang alert lalu sudi menegur. Apa² pun wish me luck tau!!

Love,

4 Respons to “Ada apa dengan gambar profil…”

  1. Roronoa Zoro Jun 13, 2010 pada 2:26 am #

    haha.. kelakar.. anyway.. betol gak kata kau.. ramai yg dah pandai tngkap gmbar skg.. jadi kelemahan dapat disembunyikan.. termasuklah aku kalo nk tgkap gmbar.. hahaha

  2. flyz Jun 13, 2010 pada 3:42 am #

    betul3x

  3. incik mumu Jun 13, 2010 pada 4:04 am #

    hahaha.. mcm penah tgk jek iklan neh.. senyum sorang2 bile tgk balik~.. kah kah kah..

  4. El-Zaffril Jun 13, 2010 pada 1:04 pm #

    Kah kah kah…. pojie pojie…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: