Alahai, tiada rezeki T_T

16 Jun
Pojie baru jer bukak email tadi dan agak terkesima dan berdebar² apabila mendapat 1 emel dari kekasih gelapku. Emel yang menentukan Pojie dapat ker tidak RM2000 untuk buat entri pasal Big Fish Moment with Pizza Hut

Tengok jer emel tuh dah star berdebar sambil crossing finggers dengan harapan adalah nama Pojie tersenarai di dalam tu. Hehehe.. Tapi bila buka² jer emel tuh alamak…

Mana nama PoJiePooH?

Ohhhh, kecewa di situ. Tak mengapalah, bukan rezeki. Pojie yakin Pojie dah buat sehabis baik untuk entri bertuah tuh, tetapi bukan 5 yang terbaik. Apa² pun tahniah kepada mereka² yang menang; Neon, Azham, Chong, Wee dan ShiiTeck. Kamu semua memang layak menang. Komen hebat siap ada kartun² dan video segala. So, tak reti² nak open table? Hahahaa..

P/S: Crossing finggers for My Water Moments pulak. Please.. Please.. Please..

Love,

10 Respons to “Alahai, tiada rezeki T_T”

  1. QieFLy si Dolce Jun 16, 2010 pada 10:11 am #

    takpe la nok…nak wat mcm mana rezeki tak datang lagi…segan2 kat ko kot….

  2. senandung semalam Jun 16, 2010 pada 10:14 am #

    its ok pojie…try next tyme eh..?

  3. hairul Jun 16, 2010 pada 10:24 am #

    betol2 next time!! hai pojie!

  4. kak ina kl Jun 16, 2010 pada 11:28 am #

    salam pojie..alahai nak komen apa kat blog kamu ni…okey per..kecian tashya kan…semuga beliau cepat sembuh.Pojie..akak berdoa agar satu hari nanti pojie akan allah swt berikan jodoh yang terbaik buat kamu..pedulikan mulut-mulut busuk tu.

  5. El-Zaffril Jun 16, 2010 pada 11:33 am #

    Tak ape pojie… pose gedik u dengan anak ikan piza tu tak menjadi

  6. ejum Jun 16, 2010 pada 12:46 pm #

    buleh cuba lain kali pojie..rezeki ada dimana saja..xgitu?..hehe

  7. Ejay Jun 16, 2010 pada 12:59 pm #

    don't give up… cuba lg eh?kalo mmg dah rezeki tentu dpt juga nnti.

  8. myFirdaus Jun 16, 2010 pada 2:23 pm #

    len kali cuba lagi eyh bro…. chaiyok!!!! 🙂

  9. ♥ana centap♥ Jun 16, 2010 pada 6:00 pm #

    tade rezeki kot.takpe cuba lagi =)

  10. m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] Jun 17, 2010 pada 12:46 am #

    cuba lagi pojie..ekkk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: