Kisah tangisan MAT REMPIT dan pasangan PENCURI

20 Jun
Salam kawan²,

Pojie tertarik dengan cerita² dan video² yang selalu dikongsikan oleh beberapa blogger yang Pojie follow ni. Ada 1 video dari TubeLawak berkenaan dengan seorang mat rempit yang menangis teresak² merayu belas ihsan dari pegawai JPJ kerana dia ditahan kerana tidak memiliki lesen motor. Siapa kata mat rempit otai, dalam hati depa pun ada taman bunga bai. Mula² macam lawak, tetapi kesian pun ada. Nasib baik abang² JPJ tuh baik hati🙂

Love,

8 Respons to “Kisah tangisan MAT REMPIT dan pasangan PENCURI”

  1. senandung semalam Jun 20, 2010 pada 2:10 am #

    hahhahhaa..turknye makcik n pakcik 2…tua2 pun wat kje cm ni ag…ish3x…

  2. Amir Rayyan Jun 20, 2010 pada 2:48 am #

    hahahahahahaha….:)

  3. Roronoa Zoro Jun 20, 2010 pada 4:29 am #

    ahh.. aku waktu traffik tinggi ni la yg susah nk tgk youtube.. hasiihh.. jpj dah tgk.. mmg lawak.. haha.. yg laptop nie belom.. huhu..anyway, pandai kau yer.. semua iklan nuff dok dekat2 jer kat atas tue.. hak3.. masa aku mai, semua dok bernyala.. kelakar beb.. =D

  4. ~ Sall Jun 20, 2010 pada 5:00 am #

    wa respek pakcik n makcik tu. berani giler ko…

  5. Edy Ramanov Jun 20, 2010 pada 5:15 am #

    huhu. lawak2. pojie, edy dh gabungkan dua blog edy jadi satu. so, blog karya edy tuh edy nak tutup. semua karya edy akan ada dalam satu blog edy je k. tq.

  6. Linglung Jun 20, 2010 pada 5:37 am #

    desperate nak beli laptop tp duit xcukup la tuh..nak transfer video 3gp mereka agaknya…keh keh keh

  7. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Jun 21, 2010 pada 5:16 am #

    aku dah gelak guling2 dah nengok mat rempit tue wakakakak lawak gak eh yg jpj tu pun sampai tergelak nengok budak tue memang kesian tapi lawak wakakak sib bek di lepaskan…

  8. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Jun 21, 2010 pada 5:19 am #

    loh ada gak eh cam tu adoaiii org tua tu kalau tengok cctv ni kompom malu giler kan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: