Ku pinta kau répondez s’il vous plaît…

21 Jun

Kali pertama ku melihat
Hati sudah rasa terpikat

Bila kau membalas senyuman
Ku berkhayalan

Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya
Tapi di dalam realiti belum pasti

Ku pinta kau répondez s’il vous plaît
Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan

Ku rayu kau répondez s’il vous plaît
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu

Andainya benar katakanlah
Agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk

Luahkanlah, ku perlu tahu…
Luahkanlah isi hatimu…
P/S: Suka gila lagu Maulana dari AF8 Hits nih. Suka genre dia yang very der jazz one, videoclip yang ala² oldies dan of course lirik dia, macam kena jer dengan situasi Pojie sekarang ni. Hope kat RedBox dah ada lagu nih. Hehehe..
Love,

5 Respons to “Ku pinta kau répondez s’il vous plaît…”

  1. iyllienaz Jun 21, 2010 pada 2:04 pm #

    suka dengan lagu ni..maulana pandai bawa lagu jazz..masa nyanyi lagu bila rindu kat AF8 pun not bad..

  2. senandung semalam Jun 21, 2010 pada 5:09 pm #

    best jugak…start be his fan la…heheheee

  3. AniS GalaXy Jun 22, 2010 pada 12:13 am #

    kak wos dah menari2 mcm maulana mse konsert final nie..cm ner nk stop..suke part korus….

  4. Ejay Jun 22, 2010 pada 5:42 am #

    apa situasi pojie skrg?

  5. AZIZUL HASIMIE OSMAN Jun 22, 2010 pada 6:11 am #

    s a y as u k al a g ui n i eb e s tn y a aw o w wt u u uj e e eb y e e

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: