GengBlogger ada virus? Betul ker??!

1 Jul

Pojie masih belum berkesempatan nak update itu ini dalam blog nih, maaf buat yang masih menanti² cerita terbaru dari Pojie. So far, tadi Pojie scan la PC segala, tup² dia keluar macam nih pada windows virus scanner tuh…

Omangaiii, GengBlogger kesayangan ramai dikira sebagai dangerous website? Iya ker? Betul ker? Kenapa ek??

Explain sikit!

Love,

13 Respons to “GengBlogger ada virus? Betul ker??!”

  1. IKRAM Julai 1, 2010 pada 11:57 am #

    eh . oke je . x pena pun kene mcm tu :S

  2. Amanina Julai 1, 2010 pada 12:02 pm #

    haha. ari tu pun scan, kena jugak. 1 dangerous website. gengblogger.com. haha

  3. @reltzsensei Julai 1, 2010 pada 12:11 pm #

    aik??blog pon de virus??leceh r camni…ngeee..

  4. kaizen shinobi Julai 1, 2010 pada 12:16 pm #

    hmmm…. dorang pernah cakap lame dah…dorang cakap tuh dari penggunaan script.setakat nih aq rase ok je pown… ngehahahaa

  5. QieFLy si Dolce Julai 1, 2010 pada 12:52 pm #

    tu sebab spam yang dibawa dari blogger2 lain kot hehehe tu yang smpi terbaca ader virus…Entry terkini : Umie kalau boleh mahukan anak perempuan!!!

  6. eykameow :) Julai 1, 2010 pada 4:50 pm #

    penah dgr gakk. dgr citer ade hackerzzzzz . ntahla..

  7. Hazzy Ishak Julai 2, 2010 pada 12:21 am #

    hazz tak leh login gb, macam bengong sikit.entah kenapa

  8. Edy Ramanov Julai 2, 2010 pada 8:36 am #

    salam pojie. lama x jumpa pojie. rindu sangat2.Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

  9. Hezesuze Julai 2, 2010 pada 12:05 pm #

    oh sib baik akak xkene camgitu dik….huhu

  10. unwanted Julai 2, 2010 pada 12:58 pm #

    baru teringat antivirus aku tak berfungsi minggu ni. nnt kena tukar baru ni.:)

  11. Ery Farieha Julai 2, 2010 pada 5:09 pm #

    uih uihnmpk sgt AV sy x berkesan papehuahahah~

  12. Afzainizam Julai 3, 2010 pada 7:00 am #

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WELCOME—WELCOME– WELCOME ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WELCOME.WORLDCUP  ╔══╦══╗╔╦══╗  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    ╔═╝║║║║║║║║║ ║╔═╣║║║║║║║║    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    ╚══╩══╝╚╩══╝SAY.NO.JUDI.BOLA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WELCOME– WELCOME– WELCOME~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~http://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/sorry beb.. Sejak kebelakangan ni tak dapat ziarah korang pasal ade problem komputer lah.. ni dah kembali normal cam biasa yeha..geng bloger ni pun penyebar maklumat dan penyebar virus gak… nak buat camner ni kerja spam-menyepam ni… tak leh nak elakkan lah… but dia still kawan kan

  13. Asyraf File 95 Ogos 30, 2010 pada 1:56 pm #

    Admin GB dah tahu… Mereka sedang membaiki GB…. Termasuh bosnye Kong

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: