Kegigihan demi kecantikan. Bolehhh??!

6 Jul
Hye²,

Sakitnya satu badan hari ni. Sengal² sendi segala semua ada gara² pergi jogging dan workout sikit pas kerja semalam. Pojie gi kat Tasik Kelana Jaya jer, siap² tukar baju riadah, turun ofis, terus berlari ker Tasik, ok tipu. I mean drive pergi tasik dengan seorang teman sebab dia tak mau dikatakan gigih dari ofis berlari ke tasik yang hanya memakan masa 5 minit berjalan kaki tuh. Hahaha. Terpaksa kawan², demi untuk mencantikkan diri yang semakin geleber sana sini. Lagi² pula selepas turun 13kg, makan tak hengat dunia setiap kali weekend, rasa cam nak naik balik 20kg nih. Matilaaa kene sagat dengan mak bila balik kampung nanti. Raya pun tak lama lagi, nanti baju raya tak muat nanges di pagi Syawal. Hahaha.

By the way, hari ini kegigihan diteruskan juga lepas kerja. Harap berpanjangan sehingga betul² meletop seperti yang diidamkan. Lepas tuh cuma kena maintain jer sikit². Now baru realize, orang yang gemuk dan cepat naik nih, bila dah kurus, tetap kena jaga makan, mencik! So, petang ini siap la dengan pakej swimming sekali kat Kolam Renang Kelana Jaya tuh. Teringin nak swimming hari nih sambil cuci² mata dan pose² macam Kylie Minogue ;p

**larekkk!!!

Love,

11 Respons to “Kegigihan demi kecantikan. Bolehhh??!”

  1. El-Zaffril Julai 6, 2010 pada 1:31 am #

    Tahniah kerana sudah kurus

  2. syaf Julai 6, 2010 pada 1:40 am #

    wah gigih..aku pon dlm proses nk menguruskan badan gak…kite fight na sape kurus…kekekek

  3. Hazzy Ishak Julai 6, 2010 pada 1:46 am #

    nak kurus selamanya

  4. ♥etiey erywan♥ Julai 6, 2010 pada 1:49 am #

    wah mebels…. i pun dah kurus! hauha…tahniah cik poji …

  5. senandung semalam Julai 6, 2010 pada 2:13 am #

    boleh sgat…hahaaa

  6. Hezesuze Julai 6, 2010 pada 3:44 am #

    amboii sungguh gigih adik akak sorang nie kan..xpe yg penting healty kan org kata…ngeewah! nk gak cam kylie tu….hehehe

  7. Mawar_berduri Julai 6, 2010 pada 5:58 am #

    wah…13 kg? poojie wat camne bley bnyk sgt kurang nih…tahniah2…..kata org …nk cantik perlukan pengorbanan….

  8. j0j0_bdiN@ Julai 6, 2010 pada 8:47 am #

    jojo jugek tak kurus2~

  9. Afzainizam Julai 7, 2010 pada 3:14 am #

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WELCOME—WELCOME– WELCOME ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WELCOME.WORLDCUP  ╔══╦══╗╔╦══╗  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    ╔═╝║║║║║║║║║ ║╔═╣║║║║║║║║    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    ╚══╩══╝╚╩══╝SAY.NO.JUDI.BOLA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WELCOME– WELCOME– WELCOME~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~http://firestartingautomobil.blogspot.com/http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/biar lerrr janji hati maanyak senang… uhhhh ye lah raya mau dekat… camne ni perut masih buncit

  10. atty's Julai 7, 2010 pada 7:15 am #

    tumpang cuci mata ..sat ..harap pojie senantiasa sehat ye

  11. Luth Textile Julai 9, 2010 pada 3:19 pm #

    pojie, jangan nanti sakit sudah la🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: