Hotlink HOT TICKET, memang cun lah!!!

1 Sep
Salam,

Kawan² semua pakai rangkaian apa untuk telefon bimbit masing². Kalau pakai talian prabayar Hotlink, maybe ini masa yang cun untuk anda cepat² grab peluang ini. Sebab apa? Sebab sempena Ramadhan dan Syawal yang menjelang tiba ni, Hotlink ada menawarkan Ramadan Hot Ticket. Di mana anda boleh menambah nilai sebanyak RM10 atau RM15 dan mendapat nilai yang lebih untuk ada bercakap dan SMS. Selain itu juga anda boleh menukarkan tiket tersebut untuk menebus ayam KFC. Wahhh, dah jimat duit untuk berbuka nih.

Macam last week Pojie beli a few yang nilainya RM15, untuk kegunaan sendiri dan diberikan kepada Mak dan adik². Walaupun dibayar dengan harga RM15, tetapi nilainya seperti RM60 tau! Tak percaya? Cubalah beli 1 dan saksikan sendiri. Mana taknya, dengan harga RM15, kalian boleh mendapat 120 minit percuma dan 300 SMS percuma tau! Dan part yang paling best apabila Pojie dapat redeem dengan ayam KFC. Hehehe.. Save duit aku. Hehehe…

Jadi apa yang kalian nantikan lagi? Tawaran ini adalah terhad. Pojie pun petang ni nak berbuka di KLCC, akan Pojie singgah di Maxis Center di sana untuk membeli beberapa lagi, buat stok hari raya. Hehehe. Yelah, selama ini Pojie kemut nak call orang sebab mahal, now dah tak kisah lagi, call sajorrrr🙂

Wassalam,

6 Respons to “Hotlink HOT TICKET, memang cun lah!!!”

  1. mama tisya September 1, 2010 pada 6:59 am #

    wah2 menarik ini…mcm lama je tk mkn kfc..:)

  2. ellis suriyani September 1, 2010 pada 8:51 am #

    wahh..nak ayam tu….nak..nak..ekekke

  3. AZIZUL HASIMIE OSMAN September 1, 2010 pada 9:19 am #

    ada gak dpt sms dr hotlink psl promo ni..tp wat tak tahu je..hehehe..mgu depan la g maxis centre beli

  4. senandung semalam September 1, 2010 pada 12:45 pm #

    aku pun wat xtaw..hehehhee..rugi2

  5. Bro Framestone September 1, 2010 pada 2:53 pm #

    meh la call bro he…23xbro terlupe yg hari nie bro dpaat 100 sms percuma… tp leh pakai untuk tempoh 24jam…lepa bace blog pojie baru bro teringatRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  6. ooo cik eykin. September 13, 2010 pada 10:37 am #

    tumpang tanye. kalau yang 15 ringgit tu kan dpt 300 sms kan. setiap hari kite dapat kan? how to check?hee thx taw.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: