Vlog: Rumah Terbuka Hari Raya

28 Sep
Salam,

Ikuti kisah Pojie yang sedang bersiap untuk ke rumah terbuka seorang kenalan di Facebook dan dalam masa yang saya sedang berceloteh pasal budaya rumah terbuka. Erm, Pojie bila lagi nak buat rumah terbuka ek? No komen. Hehehe. Maaf audio agak kurang memuaskan, kene increase sikit volume speaker/ headset anda kalau mahu mendengar Pojie mengomel..

Apa² pun buat yang telah menjemput Pojie ke rumah terbuka, terima kasih banyak² Pojie ucapkan. Terima kasih daun keladi, kalau ada jemputlah lagi. Hehehe. Dan bagi sesiapa yang planning nak buat rumah terbuka tuh jangan lupa jemput Pojie ek. Sementara badan tengah naik nih. Kang dah abes bulan baru nak start diet balik, boleyyhhh??! Hahahah!

Love,

6 Respons to “Vlog: Rumah Terbuka Hari Raya”

  1. Hazzy Ishak September 28, 2010 pada 1:39 am #

    leh caye ke nak makan ni??hehe

  2. xuhaily September 28, 2010 pada 2:08 am #

    nice vblog pojie.tapi u try improved ur skill dalam menjadi pengulas yang baik.1. draf apa yang u nak cakap supaya tiada isi yang repeated [penggulanggan]2. u mesti arif dengan apa yang nak u sampaikan. e.g mcm vblog lagu raya tu..u cakap u minat lagu tu tapi u tak hafal sangat lagu tu.sepatutnya u perlu tahu detail isu yang u nak cakap tu..3. u jangan selitkan pro and kontra dalam 1 situasi..e.g u cakap rumah terbuka bagus.lepas tu u cakap membazir..lepas tu u cakap okies balik..nampak macam tunggang langgang..4. make sure u ada story line [lebih kurang #1].. cerita pasal u nak pergi rumah terbuka..dah habis baru masuk issues pasal u nak buat rumah terbuka.5. make sure u bagi comment/cadangan yang bernas..e.g u nak buat open house kat hotel tapi tak ada budget..jelas nampak alasan u mcam tak releven..p/s; ni apa yang i nampak la..TAPI VIDEO NI BAGUS..i comment sebab dulu i pernah la belajar benda2 ni semua.

  3. eykameow September 28, 2010 pada 2:28 am #

    woww! vlog yg menarik! smbil siap leh berucap yea? uuhuhuhu gud job la bro!

  4. Mawar_berduri September 28, 2010 pada 4:06 am #

    Salam, Wah pojie …Rumah terbuke…I Like it ….makan free…ahax best ni …

  5. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) September 28, 2010 pada 1:01 pm #

    salam perknalan pojie pooh..nice VBLOG anda…gud job!!!

  6. mr.syazwan September 28, 2010 pada 7:43 pm #

    nak makan ke nak pancing???haha;p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: